חוסר משיכה לבן זוג: מה לעשות?

תאריך פנייה: 13.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
יוצאת עם מישהו כמעט חצי שנה
13.09.2011 • 16:17

שלום,
אני יוצאת עם מישהו כמעט חצי שנה, אני בת 28 והוא 32. אני לא סגורה על עצמי, אני לא מאוהבת בו (הוא אמר לי שהוא אוהב אותי), אבל בטוחה שיש איזשהו רגש. הבעייה שלי היא שאני כל הזמן מתהפכת, פעם אני רואה את עצמי מתחתנת איתו ומקימה איתו משפחה ואחרי זמן מה אני לא בטוחה בקשר. לאורך כל הקשר זה כך, התהפוכות שלי נורא קיצוניות. מצד אחד אני רוצה לקחת פסק זמן כדי לדעת מה אני באמת רוצה או מרגישה, מצד שני אני מפחדת לאבד אותו כי הוא בחור מדהים. מפריע לי שאין בינינו תשוקה, שאין לי פרפרים כשאנחנו נפגשים, אני אובדת עצות, אני לא יודעת אם הבעייה היא אצלי ואני מפחדת שבמידה וניפרד זה יקרה לי גם עם הגבר הבא, אני מרגישה שיש פער בין מה שאני מרגישה לבין מה שפינטזתי על הזוגיות שלי.... אשמח לשמוע דעתךתודה

ד"ר אורן חסון
בחור טוב, ואין משיכה...
15.09.2011 • 15:21

דנה יקרה,
העניין הוא שזה משהו שאת צריכה בסופו של דבר לדעת, הכי טוב מכולם, אם את יכולה להתמודד איתו. מה שקרה עד עכשיו הוא שאת לא מתמודדת עם העדר התשוקה כלפיו, אבל גם פוחדת שלא תמצאי בן זוג מוצלח יותר, ונעה בין רגש זה לרגש זה. כלומר, בשלב הזה, את לא מתמודדת עם המצב. שזה אולי אומר משהו. אבל אולי, לו היית מחליטה שזהו גבר חייך, והיית משלימה עם הרעיון, היה יותר טוב. השאלה היא אם את מסוגלת להשלים עם מצב כזה, כלומר עם זוגיות שהמרכיב הזה הוא מרכיב שאינו חזק דיו. זו פשרה שאת צריכה להיות שלמה איתה. את צריכה לדעת זאת יותר טוב מכל אחד אחר אם את מסוגלת לה או לא. הכניסי את עצמך בדמיון למצבים שבהם את ביחד איתו לאורך זמן, ואולי זה יעזור לך להחליט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083