התחרטות על טעות בזוגיות
אודליה
מרגישה נבגדת!
⌄
אנחנו זוג נשוי בני 26בערך נשואים כמעט שנה .אנחנו מדברים הרבה בזמן יחסי המין ומאוד פתוחים, משתפים פנטזיות באמצע ואני מאוד נהנת מזה , לפני כיותר משנה העלתי בזמן היחסים שבא לי על בחורה והדבר מאוד הדליק את בעלי , והאמת אני מקללת את הרגע שבכלל הזכרתי את זה ,מאותו יום בעלי החל בחיפושים מאוד אינטנסיבים אחר הבחורה שמוכנה להצטרף , בהתחלה לא סירבתי אך הדבר הפך למטרד מאוד גדול עבורי , לאחר חיפושים של חודשים ולא מצאנו את האחת שמוכנה , הפכתי להיות מבולבלת ופעם רציתי את זה ופעם לא רציתי בזה , הדבר בילבל גם את בעלי,הדבר שגרם לי לא לרצות בזה זה שבעלי היה נכנס לשעות הקטנות של הלילה עם שיחה וירטואלית עם בחורות, היו מקרים גם היה מדבר עימן בפון ,ואז התחלתי להרגיש רע יותר ויותר, והיינו רבים ומתווכחים המון עד השעות המוקדמות של הבוקר , ועוד חודש ככה עובר ועוד חודשיים ,והייתי מגלה שהוא מדבר עם בנות מהמחשב האמת שהכל היה קשור בלצרף ולא הוא לבד עם מישהי , ועקב הויכוחים החלו גם כמה שקרים קטנים והחל להסתיר ממני מעט וסיכמנו שלפני כל שיחה עם מישהי הוא מודיע לי קודם, אבל גם זה כשל!!!עד לפני כשבוע וחצי הייתה לנו שיחה מאוד מאוד רצינית שאני ממש ממש לא מעוניינת בזה ואני עושה את זה כי אין לי ברירה , אני לא יכולה לברוח כבר, ושוב אמרתי אני לא רוצה אבל המשפט הזה נמחק מהשיחה ולמחרת שוב צאטים שיחות , אני מרגישה בימים האחרונים שהוא פחות נמשך אליי אבל הוא טוען שזה לא נכון , ואני לא מתכוונת להיכנס איתו לוויכוח הזה אני בטוחה שהוא פחות נמשך , אני מרגישה נבגדת ואין לי עם מי לדבר כי היו מליון שיחות מה לעשות איך אני אוכלת את הדייסה שבישלתי לעצמי ????
ד"ר אורן חסון
להתגבר על רגשי אשם, ולהודות בטעות
⌄
אודליה יקרה,
זרקת רעיון שהוא התפתה לו. אלא שלאחר שזרקת אותו, והוא פיתח ציפיות, התוצאה היא שהוא חושב ש"מגיע לו". אחרי הכל א. זה היה רעיון שלך. ב. עכשיו, לוותר על זה הרבה יותר קשה לו מקודם. ג. זה "אשמתך". ד. לכן, זו סיבה טובה לנגן על המצפון שלך כדי להגיע למטרה שלו.זה פחות או יותר התהליך, ומכאן והלאה זה מאבק כוחות ביניכם. אם את לא רוצה, את צריכה להיות נחרצת, והוא צריך קודם כל להבין את זה, אחר-כך להפנים שזה באמת מה שאת רוצה (כלומר, לא רוצה), ואחר-כך, ללמוד להשלים עם האכזבה.התחילי עם נחרצות ובהירות לומר באופן חד משמעי מה את רוצה. אחרי הכל, זו בכל זאת זכותך גם לא לרצות, וגם לשנות את דעתך. עשית טעות, ועכשיו את צריכה להסביר זאת, ומבלי לגמגם. עשית טעות, חשבת שאת יכולה להתמודד עם זה,ועכשיו את מבינה שבשום אופן את לא יכולה. זה לא אומר שאת צריכה להמשיך ולטעות או להגדיל את הטעות. מותר לך להתחרט גם אם זה אומר שאת לוקחת צעצוע מהידיים שלו. אחרי הכל, לא הזוגיות ביניכם חשובה יותר? ואם לא תצליחי להתמודד מולו לבד, כי הוא יתעקש שלא להבין את המצוקות שלך על מנת לְחַיות את הפנטזיה שלו, תצטרכו להעזר ביעוץ זוגי.