תמיכה משפטית לנשים מיואשות
מיואשת
זוגיות במשבר???
⌄
ואני ובעלי מכירים כ-5 שנים, נשואים שנה וחצי והורים לתינוקת מקסימה בת חצי שנה.אני פשוט מצטערת על היום שהכרתי אותו, מיום הנישואים הוא פשוט ממרר את חיי, יותר גרוע מכל אויב שאפשר לחשוב עליו.אני והילדה תמיד בסדר העדיפות האחרון שלו, כל יום הוא מחפש מה לעשות בשעות הערב רק כדי לא להיות איתנו. מקשה עליי נורא, "מגמד" אותי וממש מעליב.אני ממש רוצה להתגרש ממנו ולא יכולה כי הוא מאיים שיקח ממני את הילדה ולא ייתן לי לראות אותה.מה עושים? בא לי לברוח איתה מהארץ ולא לראות אותו לעולם.
ד"ר אורן חסון
תמיכה וסיעוד משפטיים
⌄
מיואשת יקרה,
קודם כל, אל תפחדי. אין שום סיבה וכוח בעולם שהוא יוכל לקחת לך את הילדה, אלא אם יש לו ראיות מוכחות לבעיות נפשיות שלך.לכי אל האתר שלי – אל הקישור הזה:www.orenhasson.com/help.asp,וראי אתרי תמיכה משפטיים וסיעודיים לנשים במצבך (למשל: ויצ"ו, גרני"ת, או קו החרום הארצי של משרד הרווחה). טלפני אליהם, קבלי כוח, וחפשי הדרכה מהם. אין סיבה שתפחדי, ואין סיבה שתישארי נשואה למי שממרר את חייך.
מיואשת
זוגיות במשבר???
⌄
ממיואשת אחת לשניה, אני מבינה בדיוק מה עובר עליך!אני ובעלי גם מכירים 5 שנים ונשואים 4 שנים.מרגע שילדתי את הבן שלנו הוא נעלם לי מהחיים!אני צריכה להסתדר בכל מצב לבד, הוא לא מפסיק להעליב אותי וכל הזמן חוזר ואומר שאני אישה חלשה וכי אני לא מסוגלת להתמודד לבד בשום מצב וגם מטיח בי שאני לא מרוויחה כמוהו כך שאין לי כל זכות לדעת מה הן ההכנסות שלו (הוא עצמאי).אני התחלתי להיפגש עם פסיכולוג ואני רואה שככל שאני נהיית חזקה יותר הוא מתעצבן ואז נרגע ומנסה להיפתח אלי.סוג הגברים כמוהם מחזקים את האגו שלהם ע"י זה שהם רומסים אותנו.תהיי חזקה!
אחת שהיתה כמוך
זוגיות במשבר???
⌄
הייתי בדיוק במצב שלך חשבתי שזה סוף העולם. אבל, יום אחד קמתי והלכתי בהתחלה אל ההורים ואחרכך המדינה נתנה לי כסף לשכירות במדור לאלימות במשפחה... למרות שלא היתה אלימות פיזית גם אלימות מילולית נחשבת אלימות. היום.... ממרחק 4 שנים אני חיה טוב אף אחד לא משפיל אותי יש לי ביטחון כלכלי ואישי.. והכי הכי חשוב... אני יכולה להעניק לילדיי את האמא הכי שפויה האמא הכי נינוחה האמא הכי זקופת ראש שיש בעולם. בהצלחה .... ושהפחד לא ישתק אותך לעולם....... ולא יפריד בינך לבין החופש לבחור בחיים הטובים, גם לך מגיע אושר...ראש מורם וביטחון בעצמך. ורק שתדעי שלפחות במקרה שלי.... הפחד מההתמודדות שלו עם אישה מוצלחת ... גרם לו לנסות לגמד אותי ולהראות לי ש"הוא יותר טוב ממני".תאמיני בעצמך ותצליחי...ראי את אושרה של ביתך אל מול עינייך ולכי ישר אל המטרה.