טיפול זוגי: עזרה במצב רגיש
עצובה מידי
בעלי
⌄
אני נשואה 3 שנים עם יד מתוק,כולם אומרים לי שבעלי אדם עדין וטוב...אני גם חושבת את זה אבל זה נכון רק כשטוב לו.כשהוא כועס אין גבול להתנהגות המכוערת שלו,כמה פעמים רציתי גירושים אבל הוא ממש לא רוצה,המבטים שלו בזמן האחרון כשאנחנו רבים נהיו מאוד אלימים ואתמול הוא כבר ניסה להתאבד(פעם שניה ב3 שנות הנישואין שלנו..)בהתחלה חשבתי שהוא סתם משחק אותה אבל היום אני רואה ממש צלקות וחתכים על הגרון שלו מה שמלחיץ אותי שהוא מסוגל באמת להתאבד יום אחד...אני בחורה יפה והוא מאוד מקנא לי וכל דבר קטן שאני עושה מתפתח לריב קטנטן..אבל הפעם הוא הגזים בתגובה שלו ומול הילד ניסה למות.הילד שלי בטראומה צועק מתוך שינה"אמא בוכה..."אני ממש דואגת לבעלי,הוא אדם טוב כשוהא רוצה להיות אבל כשהור רע אז זה עד הסוף...חייבת עצות מה לעשות איתו,שלא יפגע בעצמו...שכחתי לציין שזה משפחתי אצלהם הלחץ דם המטורף והעצבים.(אבא שלו התאבד בגיל צעיר יחסית)אני חייבת עזרה!!בבקשה!!אני ממש לא רוצה למצוא אותו יום אחד גוסס לי בבית...בשביל הילד שלי!סליחה על החפירות ותודה על ההקשבה
ד"ר אורן חסון
עזרה ראשונה נפשית במקרי חרום
⌄
עצובה יקרה,
כנראה שיש לכם בעייה ממשית, והאיש זקוק לטיפול. יש דרכים שונות לעשות זאת, ואני מציע ללכת במשותף לטיפול. אל תזניחי, כי אתם נמצאים, לפי תאורך, במצב מאד רגיש ומסוכן.באתר שלי תמצאי גם דף ובו טלפונים ומוסדות ואירגונים ואמצעים לעזרה ראשונה למקרי חרום (http://www.orenhasson.com/help.asp). נסי להשתמש בהם במקרה הצורך הרבה לפני החרום. ואם אין בידכם אפשרות לממן טיפול (רצוי פסיכיאטרי, ובדקי את התור בקופת חולים), השתמשו בשרות המתאים לצורך טיפולי.