התלבטות: להישאר או לעזוב?

תאריך פנייה: 12.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
פרידה ?
12.11.2010 • 17:02

ד"ר אורן שלום!יש לי חבר ואנחנו כבר חודשיים ביחד.בהתחלה כשיצאנו לא הייתי מאוהבת בו אבל עם הזמן למדתי להכיר ולאהוב אותו ונהיינו חברים.עברו חודשיים ועכשיו אני מתחילה להרגיש את הפער בינינו.הכוונה היא שאנחנו שונים בהרבה דברים. אותי מעניין כל מה שקשור לאינטילגנציה, הוא לעומת זאת מתעניין רק בלהיפגש עם חברים ולשחק כדורגל.אני רוצה לבלות גם עם החברים שלו הוא מעדיף להיות איתי לבד.עם זאת יש בו המון תכונות טובות הוא ג'נטלמן, מפנק ומכבד .התחלתי מסגרת חדשה של לימודים ומאז הוא פחות מעניין אותי.הוא לעומתי מאוהב בי עד מעל הראש. אני מחבבת אותו.אני התחלתי לימודים באוניברסיטה ומאז התחלתי להיות מרוחקת קצת. בכל זאת מכיוון שאני מאוד אוהבת אותו ומעריכה אותו כבנאדם אני מצלצלת אליו מדי יום וקובעת להיפגש.בעוד שבוע יש לי יום הולדת והוא תכנן עבורי הפתעה שאיכשהו גיליתי. הוא הזמין עבורנו יום בספא. הוא כמובן לא יודע שאני יודעת מזה. אני רוצה להיפרד אבל מסיבה כלשהי אני דוחה את העניין ועכשיו קשה לי למצוא את התזמון הנכון. הוא מאוהב בי כל כך ועשה כל כך הרבה בשבילי אני מפחדת לפגוע בו ובמיוחד עכשיו לפני ההפתעה שלו ליום ההולדת שלי.לא ציינתי שהסיבות לכך שאני אתו זה שהוא אדם מכבד עם לב טוב וג'נטלמן. עם זאת זה לא נראה לי מספיקמה לעשות ומתי??

ד"ר אורן חסון
גם מתאים וגם לא מתאים.
13.11.2010 • 22:57

אלמונית יקרה,
לא הבנתי אם כשאת שואלת מה לעשות זה אם להישאר איתו, או איך להיפרד ממנו. אם להיפרד, מן הסתם עדיף לפני, כדי להיות הוגנת. ואם את לא רוצה לפני, חכי אחר-כך עוד עוד מספר שבועות, כדי שההשקעה שלו בך אולי באמת תשתלם. ובתנאי שבאמת תתני לו הזדמנות הוגנת לראות אם הוא מצליח לכבוש את לבך יותר. אחרת, זה ייראה, יישמע ויריח כניצול, ויכאב עוד יותר. ובעיקר, אם ייוודע לו שאת גם יודעת על הארוע מראש, וגם ידעת שאת מתכוונת לעזוב אותו אחר-כך.ולגבי ההתלבטות... גילית שגם הוא, כמו אנשים אחרים, מתאימים לך מאד במספר תכונות, ולא בתכונות אחרות. זה תמיד יהיה כך, גם אם המינונים של מתאים מאד ולא מתאים יהיו שונים, וגם אם התכונות המתאימות והתכונות הלא מתאימות תהיינה שונות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083