טיפים לחיסכון בזוגיות
מיכל
חבר שלי
⌄
שלום
הבעיה שלי היא לא בידיוק בעיה אבל הייתי רוצה לקבל עצהיש לי חבר שאני מתה עליו ואני פשוט אוהבת אותו,הוא חייל ואניי סיימתי שירות לאומי והתחלתי לילמוד ואני גם עובדת הבעיה היא שאני יודעת שלחבר שלי אין לו כסף אז הוא כל הזמן בבסיס ואין לו אפשרות לעבוד ואני לעומתו כן יש לי כסף ועבודה מסודרת אבל לפעמים לא נעים לי כי אני לא רוצה שיפגע לו האגוו אז אני אף פעם לא מציע לו כלום לא לצאת לסרט מסעדה או משהוו דומהה..כי אם אני יגיד לו שאני ישלם אני יודעת שהוא יתעצבן ולא נעים לי ממנו ואני גם רוצה לעזור לוו להביא לו כסף ,לאצת איתו לסרט ,מסעדה אבל אני יודעת שאין לו כסף לממן את זהה.אבל לי אין לי בעיההה אבל הוא לא יתן לי ואני לא רוצה לגרום לו להרגיש רע כי הוא גבר והוא בטוח יפגעע איך אני עושה את זה בלי לפגוע בוו ..אני לא רוצה שירגיש נחות או משהוו דומה..
ד"ר אורן חסון
מתן בסתר
⌄
מיכל יקרה,
יפה שאת רגישה, ומנסה שלא לפגוע בכבודו. את מבינה שהמוצא הוא לצאת הרבה פחות למקומות בילוי שיש לממן. אבל את יכולה לממן סוגים אחרים של בילוי, כמו לשכור סרטיDVDהביתה, או להזמין אוכל הביתה, אם לא תרצי להסתמך על בישולים, עוד לפני שהוא מגיע. הוא ירגיש פחות שלא בנוח כשהוא לא משלם על משהו שהוא לא רואה שמשלמים. באותה מידה, אולי פה ושם תקבלי זוג של כרטיסים "במבצע", או "במתנה", ותשתמשי בהם איתו. ואל תגזימי, אלא אם יש לך באמת מקור בלתי נדלה של מבצעים ומתנות.