הורות משותפת: טיפים לזוגיות

תאריך פנייה: 12.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נשואה
הזוגיות שלנו
12.11.2010 • 12:44

שלום
לכולם,אני ובעלי יצאנו 9 חודשים והתחתנו שהייתי כבר בחודש שלישי (לא התחתנו בגלל ההריון) היום הבן שלי כבר בן 10 וחצי חודשים.אני מרגישה שהזוגיות מאוד השתנתה. את כל תשומת הלב שלי ושל בעלי מקבל הילד, העבודה, והמנוחה, ולנו אין אנרגיה אחד לשני. קיום יחסי מין קורה רק פעם בשבוע או שבוע וחצי, וזה בא משתי הצדדים. אני שמה לה שיש ביננו ריחוק. הוא גם נותן לדברים פעוטים לעצבן אותו ולעשות פרצופים.באופן כללי אנחנו מאוד אוהבים, בשעות העבודה אנחנו מדברים הרבה בטלפון, קוראים אחד לשני בשמות חיבה, מתעניינים אחד בשני אבל שנפגשים זה אחרת...האם מה שאנחנו עוברים זה טבעי? האם יש דרך לשנות את זה?אני מרגישה שאני זקוקה ליותר תשומת לב, מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
חוויית ההורות המשותפת ועוד חוויות
13.11.2010 • 22:56

נשואה יקרה,
זו המשמעות של הורות. להשקיע את הזמן, המאמץ ותשומת הלב בצאצא החדש, שהוא גם נזקק יותר, ודורש יותר.במצב הזה, הדרך להמשיך היטב את הזוגיות שלכם היא לקבל את אילוץ הזמן, ולדבר על זה. להשתתף יותר בחוויות של ההורות, כחוויה משותפת ומחזקת. נכון שהחיזוקים בזוגיות מתקבלים במידה רבה על ידי עשייה משותפת, ותשומת לב לדברים גדולים וקטנים, והשקעת הזמן והמחשבה זה בזו, מה שקשה לכם. אבל אם תדברו על זה, על החסכים ועל החוסרים שלכם זה עם זו, תוכלו לקבל את הבטחון שלכם זה בזו בשותפות, ובהבנה ההדדית, ובהבעת האהבה גם אם אתם לא מצליחים להשקיע את הזמן. ולמצוא פה ושם זמן כדי להתחדש, לבד, אם אפשר, אפילו אם זה יהיה פעם ב...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083