התלבטויות זוגיות: מה נכון לך?

תאריך פנייה: 13.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתוסכלת
אני לא יודעת מה לעשות! פרידה או..?
13.11.2010 • 06:51

שלום.
אני בת 19 ויש לי בן זוג כבר שנה וחצי..בהתתחלה הקשר היה טוב וכיף, אבל עכשיו אני מרגישה כל הזמן מועקה.החבר שלי בחור טוב. הוא אף פעם לא מרים את הקול הוא עושה הכל כדי שאני יקבל את מה שאני רוצה הוא יוותר על עצמו כדי שאני יהיה מאושרת. הוא אוהב אותי עד מעל הראש!אבל אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו בחזרה...אני לא נמשכת אליו כל כך, והסקס שלנו הוא כמו מטלה שצריך לגמור בשבילי.. זה ההפך הגמור מהנאה! הוא נהנה מזה, אבל אני ממש לא. יש לו איבר מין קטן מהממוצע וזה לא מספק אותי בכלל.. ניסינו כל מיני דברים אחרים אבל כלום לא משנה..אני רוצה לציין שהוא היחיד שקיימתי איתו יחסי מין ושאני רוצה להתנסות עוד..אני לא יודעת מה לעשות! אני מתעצבנת מכל שטות עליו.. והוא לא מבין.אני לא חושבת שאני אוהבת יותר.. אבל אני מפחדת לעשות את הטעות של החיים שלי.. כי בכנות הוא גבר טוב! הוא מתנהג אלי כאילו אני לפחות נסיכה..מה לעשות.???

ד"ר אורן חסון
לבחור דרך לחיים עכשיו? אחר-כך?
14.11.2010 • 00:54

מתוסכלת יקרה,
אולי כדאי שתלכי עם מה שאת מרגישה. אחרי הכל, אנחנו מונחים על ידי שני מניעים, האחד הוא החלק הרציונאלי, שאומר שלך שהוא מתנהג אליך כמו אל נסיכה, ושאולי לא תמצאי גבר כזה, והאחר הוא רגשי, שמספר לך על חסכים, ותחושות, ואכזבות (ולמעשה, אף אחד מהם לא לגמרי חף מהשני).אני יודע שאת מרגישה כבר מבוגרת, וזה נכון. את יכולה כבר עכשיו להתחתן ולהיות אמא, ויש נשים העושות זאת בגילך. ובכל זאת, ממוצע הנישואים בארץ לנשים הוא למעלה מגיל 24. אז אולי את יכולה "להרשות לעצמך" ללכת עם הרגשות שלך. ואולי, לו היית פוגשת את אותו הגבר בעוד שש שנים, לאחר שהתנסית, ולאחר שהחלטת בעקבות נסיון רע שבעצם מה שהכי חשוב לך זה יחס טוב (ואני מקווה שיהיה לך דווקא נסיון טוב ולא נסיון רע, אבל יש גם כאלה וגם כאלה בעולם), יותר מדברים אחרים שהזכרת כאן, ואם הוא היה נשאר כפי שהוא היום (וגם כאן זה תלוי בחוויות ובנסיון שיהיו לו עם השנים, בנוסף למה שטבעי לו ושאיתו הוא מגיע מראש), אז אולי זה היה הזמן הנכון להתאהב למרות החסרונות הללו, והייתם חיים חיים מאושרים. לכן, גם התזמון הנכון יכול להשפיע על גורלו של קשר.אבל ההחלטות הן שלך. שקלי את כל אלה, והחליטי מה נכון לך. ואולי בכלל נכון לך לא להחליט עכשיו, אלא להחליט לכאן או לשם רק בעוד חודש, או חצי שנה או שנה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083