ביקורת מבן זוג: מה לעשות?

תאריך פנייה: 16.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
משיכה
16.11.2010 • 16:06

שלום
יש לי חבר כבר 3 חודשים אנחנו קשורים זה לזו נפגשים וישנים אחד עם השני כל יום וממש כל הזמן יחד בכל שלושת החודשים הללו.הוא בגיל שרוצה כבר להקים משפחה ולדעתי מנסה למצוא אישה ראויה שמשפחתו תאהב ושתהיה אמא טובה לילדיו. הוא מצא בי את התכונות שהוא מחפש. אבל במיטה לדעתי הוא מוותר על משהו שאולי אין לו איתי. הוא אמר לי לא פעם "לעשות דיאטה" { ואני בחורה שנראית מצויין מעולם אבל מעולם לא אמרו לי לעשות דיאטה } לדעתי הוא מחפש שאני אעשה משהו בשיבל שהוא יוכל להימשך אליי יותר כי הוא כן נמשך אבל לא מספיק . אני רגילה וצריכה להרגיש מחוזרת , מצד כל הגברים שהייתי איתם הרגשתי מחוזרת תמיד. הוא בחור טוב ואני כן רוצה להיות איתו ולהקים איתו משפחה אבל זה חסר לי. מאוד. מה עושים ? אני מפחדת שכל הזן זה יפריע לי ובסוף ימאס לי . כי עכשיו יש ימים שפשוט בא לי לעזוב וללכת . למרות כל היתרונות החסרון הזה שהוא יחיד הוא מאוד מפריע . אני מפחדת שאתחרט שפספסתי בחור טוב. אולי עם הזמן ויכול להיות שעם הזמן הוא ימשך אליי יותר ? כי האמת שדי הרגשתי שהמשיכה עם הזמן גוברת אצלו אני רואה את זה אבל זה עדיין לא מספיק. אם זה ימשיך לגבור זה יהיה בסדר. לדעתך זה גובר או דועך ? אני לא יודעת מה לעשות אני קצת לא מוצאת את עצמי בקשר הזה...תודה רבה

ד"ר אורן חסון
הכנת הרקע להתמודדות הבאה?
16.11.2010 • 23:55

את יקרה,
אני מניח שגם אם הוא מבקש שתעשי דיאטה, את לא במצב "קשה", כך שכאשר האהבה מתחזקת, זה יכול להפריע לו פחות. והרי הוא בחר להיות איתך כפי שאת, נכון?אבל אם הנושא הוא אובססיבי מבחינתו, אז אולי כן תהיה בעייה, כי אולי זה לא ייעלם, ותרגישי תמיד בלתי ראויה לידו. ואת זה את לא רוצה. ואגב, יכול להיות שכרגע זה לא ממש מפריע לו, אבל הוא בעיקר פוחד ממה שיקרה לך לאחר לידות, ולכן בודק את היכולת שלך להתמודד עם זה עכשיו, ואולי גם, מבלי להיות לגמרי מודע לזה, להתמודדות שלך עם הביקורת שלו...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083