ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 117
-
עזרה- מחקר בנושא בגידות
שלום, כחלק ממחקר בו אני עוסקת, בנושא הבדלים בין בגידה ממשית לוירטואלית מצידם של נבגדים, אני מחפשת נבגדים (בין אם פיסית ובין אם ברשת) שיסכימו לענות על מספר שא...
-
יחסים וירטואליים ונשיקה עסיסית אחת
זה סיפור אמיתי וטרי. אני מחפש תשובות ממי שעבר דבר דומה.11 שנים שהיא איתי, הדבר הכי חשוב לי בחיים. בלי לחשוב פעמיים, אמות בשבילה.לא חיפשתי במיוחד. לא פלשתי לפ...
-
התקררות ביחסים המיניים!
שלום אורן!אני וחברה שלי כבר מעל שנה ביחד אנחנו בקשר יומיומי ונמצאים המון ביחד !היחסים בינינו מצוינים עם המון אהבה אחד לשני. אנחנו מאוד פתוחים אחד לשני ומדברי...
-
כוח
דר' חסון שלוםתענה לי בבקשהבתודה מראש
-
קשה לרצות לשכוח
היי,הסיפור שלי הוא כזה,הייתי לפני 4 חודשים בהודו לתקופה של חצי שנה.בחודשיים האחרונים בטיול משהיא שהתפתחה בנינו אהבה וקשר אמיתי של ממש.טיילנו את החודשיים האחר...
-
רוצה לקום וללכת
שלום ד"ר חסון,יש לי בעיה קצת ארוכה ואודה לך אם תעזור לי.אני בת 23, אני לומדת לתואר ולא מתכננת נישואים בשלוש שנים קרובות ובטח שלא ילדים. יש לי חבר בן גילי כבר...
-
בעלי לא נמשך אליי... ?!
שלום רב אשמח לשמוע את דעתך..אני ובן זוגי ביחד כבר שלוש שנים וחצי. נולד לנו לפני כשנה ילד מקסים....בתחילת הקשר היו לנו יחסי מין נפלאים שכבנו המון והיתה ביננו ...
-
חשק מיני ירוד במערכת יחסים אוהבת
שלום, שמי נועה ואני בת 25- נשואה טרייה מזה 3 שבועות. כבר כמה חודשים אני חווה ירידה דרסטית בחשק המיני וחשבתי שלאחר החתונה והמעבר למגורים משותפים עם בן-זוגי, ז...
-
כשצעירים יחסים זה דבר לא פשוט
אורן שלום,אני וחבר שלי כבר שלושה חודשים יחד.אני סטודנטית,( עתודאית) והוא ייתגייס בעוד כמה חודשים.הוא הקשר השני שלי. המצב הקיים בינינו עכשיו הוא שאני לומדת בא...
-
התלבטויות
שלום ד"ר,אני יקצר.הייתי במערכת זוגית בתווך של כמה חודשים מאושרים ביותר של חיי,אהבה ראשונה וגדולה,פגעתי בו והוא בי המון,אמון נשבר,תקופה ארוכה של ניתוק קשר לאח...
-
לשחק ברגשות
שלום, אני בחורה צעירה בת 20ועד היום הייתי בשלוש מערכות יחסים, וכולן לא יציבות, של כמה חודשים בלבד.שמתי לב שאני לא מצליחה לתקשר טוב בגובה עיניים בקשר עם בחורי...
-
מעגל ריבים
שלום רב !אני ובעלי נשואים כשנתיים ובזוגיות כ 6 שנים ברצף.אנחנו אוהבים מאוד יש כבוד,אמון והכל. הבעיה הינה שהמערכת יחסים שלנו לא יציבה אנחנו רבים שבועיים על כל...
-
חייבת שינוי לטובה ...
אני ובעלי ביחד 10 שנים (לא יאמן), מתוכן 6 נשואים, יש לנו 2 ילדים (3 ופחות משנה).בעלי הוא הסתבר כמכור לעבודה. עם השנים ועם הקריירה הדבר החמיר במיוחד בשנתיים ה...
-
שאלה
ד"ר חסון שלום רב,אני כל כך נהנית מהתשובות שאתה נותן כך שהייתי שמחה להתייעץ איתך שובהתייעצתי איתך כמה שורות למטה, לגבי העובדה שהתפטרתי ממקום העבודה כי סבלתי ש...
-
כמה שאלות כלליות על שינוי..
ד"ר חסון, יש לי תהיה.אני קוראת בפורום הרבה וכותבת מדי פעם (לא בשם עקבי ספציפי) ואתה מדהים. אני רואה שבהרבה הודעות יש תלונות על בני זוג שהשתנו במהלך חיי הנישו...
-
אהבה חדשה\ישנה
שלום לכם אני כבר 3 חודש משתגע לא יודע מה לעשות לפני כחצי שנה הייתה לי חברה והיא עזבה אותי לטובת מישהו אחר וזה פגע בי גם זה שהיא עזבה וגם זה שהיא זלזלה וצחקה ...
-
משהו מעבר,שנודע לי עכשיו
שלום ד"ר אורן חסון,אני כותבת לך הרבה בפורום,וקוראת את תשובותייך,ואני מעריכה אותך מאוד ומברכת אותך.אני בחורה בת 21 וחבר שלי בן 23אני איתו מגיל 16,היו בנינו 2 ...
-
תקשורת בין בני הזוג
שלום, יש לי ולבעלי בעיה שממבט ראשון נראית מצחיקה - אנחנו לא יודעים לריב. אנו נשואים כבר הרבה שנים ובכל השנים הללו אף פעם לא רבנו עם צעקות ועם האשמות הדדיות (...
-
קשר לא ברור
שלום ד"ר. אני בת 28 ואני כרגע בקשר עם מישהו שצעיר ממני בשנתיים.אנחנו מכירים מלפני שנתיים. בעבר זה היה קשר "יזיזותי" און אנד אוף וניתקתי אותו על מנת למצוא קשר...
-
התייעצות..
שנינו בני 30+ גרושים והורים לילד /ה אחד/ת מנישואים קודמים.בגילאי ביס" יסודי/גן.הכרנו סמוך לגירושינו, לאחר כ10 שנות נישואין ,כל אחד.בן זוגי גר במרחק של כשעה נ...
-
התפטרות ממקום העבודה
שלום, בן זוגי ואני יחד כ - 4.5 שנים, נשואים כחודשיים. הוא בן 34 ואני בת 32.היחסים ביננו מאוד מורכבים, הקשר התחיל בצורה מאוד טובה, ואחרי כחצי שנה עברנו לגור י...
-
התקררות ביחסים...
ד"ר חסון שלום, כתבתי בפורום בעבר לפני מספר חודשים כאשר הייתי במערכת יחסים של מספר חודשים ואותו בחור (גרוש) עימו יצאתי אמר כי אינו יכול להתחייב כיוון שהוא זקו...
-
הרגשה מוזרה
שלום, אני לא בטוחה מה בדיוק עובר עלי או מה לעשות. מדי פעם (שבועות או חודשים) בשנה האחרונה יש לי תחושות מוזרות. אני וחבר שלי חושבים לעבור לגור ביחד. מצד אחד ז...
-
מוציאה מפרופורציות?
אורן שלום,אתמול קרה מקרה ואני אשמח לדעת אם זו אני שמוציאה דברים מפרופורציות כפי שהחבר שלי טוען או שהמעשה שנעשה אתמול היה "קצת" פלילי" . לפני ארבעה חודשים נגנ...
-
האם קוראים לזה בגידה???
שלום, אתמול בלילה נכנסתי לישון ונרדמתי. לאחר שעה בעלי נכנס לחדר השינה וישב קצת על המחשב. הוא לא ראה שהתעוררתי אך אני הסתכלתי עליו וראיתי שבמשך מספר דקות הוא ...
-
להתרחק או להתקרב?
אני וחברה שלי לשעבר פרודים כמעט 9 חודשים. עדיין לא ממש התגברתי על הפרידה ועשיתי ניסיונות לחזור שלא הצליחו. קיבלתי הזדמנות לעבודה בעיר שבה גרנו ביחד (היא לא ג...
-
בעלי מקלל אותי ואת הילד! מה לעשות?
אני ובעלי היינו בקשר חברות נפלא 5 שנים, מאז החתונה הכל התחיל להשתנות ובמיוחד כשנולד הילד. אנחנו נשואים 3 שנים. בחצי שנה האחרונה בעלי צועק ומקלל כל פעם שאני א...
-
בעיה חברתית או אופי
שלום , למרות שאני תמיד קוראת חלק מההודעות שלך , אך הפעם בחרתי לשאול .אני בת 33 ורווקה , וכבר תקופה ארוכה אין לי זוגיות , עובדת ומנהלת את החיים שלי באופן עצמא...
-
מפחדת לאבד את הילדים משוועת לעזרה!!
נשואה 5 שנים ומאז הלידה הראשונה יש לי ולבעלי יחסים רעועים, זה התחיל על הבסיס של התערבות של המשפחה שלו לגבי הילדה והחמיר לחוסר אמון שלי בו בכל הנוגע להמשך הזו...
-
שיטת אימגו לטיפול בזוגיות
שלום, אני ובעלי רוצים ללכת לטיפול זוגי. אני עצמי מטופלת כשנה אצל פסיכותרפיסט אשר המליץ לי על מטפלת פסיכותרפיסטית בשיטת אימגו, קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה ל...
-
אובססיה קשה!!!
היי כתבתי פה בעבר,יש לי חבר .הוא החבר הראשון שלייי ..ויש לי אובססיה אליו ,אני לא יודעת איך להסביר את זה, אני תמיד חושדת בו ,או שנהייתי מאוד קנאית.,פרנואדית ,...
-
מתגעגעת לחיות בכיף עם בעלי
שלום אני מתגעגת לכיף שהיה לי עם בעלי בזמן האחרון הוא ממש ללא מסתכל עליי וזה קשה כבר אני לא יכולה יותר... וגם הוא יוצא בזמן האחרון בחצות וזה מאוד מעליב אותי א...
-
פרק ב' וילדים
שלום, אני ובעלי נשואים שנה וחצי-פרק ב'שנינו הורים,לו יש 2 ילדים בגילאים 6 ו7 ולי ילדה בת 10.לפני שהתחתנו דיברנו על ילדים,ואמרנו שנראה יחד מה יקרה "אולי כן או...
-
איך ממשיכים הלאה / מחזירים אהבה?
מה נשמע?אז ככה.... אני בן 25. הייתי בזוגיות עם החברה שלי (23) כמעט 3 וחצי שנים, גרנו ביחד והיינו כמעט כמו זוג נשוי.... אחרי טיול משותף החלטנו לקחת הפסקה, כי ...
-
כל הכבוד לד"ר חסון!!!
על התשובות הכה מהירות והמפורטות. אתה עושה עבודת קודש.
-
זוגיות לא יציבה
שלום רב, אני מבקשת את עצתך לגבי הסיפור שלי:אני בת 35 נשואה פעם שנייה(בעלי מבוגר ממני ב17 שנה) + 2 ילד מנשאיום ראשונים(בן 13) ובת מנשואים שניים (בת 5). לאורך ...
-
בעלי קנאי ברמותך בלתי נסבלות
אני כבר לא מסוגלת לסבול את הקנאה שלו..הוא מבחינתו לא קנאי בכלל אבל כולם חושבים אחרת(כולם זה חברים ובני משפחה..)אני לא יכולה ללבוש מה שבא לי או לצאת עם חברות(...
-
בעלי ואני לא מסתדרים
שלום אני נשואה כבר 4 שנים. בעלי מבוגר ממני בכ12 שנה (הנישואין היו מבחירה ומאהבה ולא תוצאה משידוך)לפני כשנה נולד לנו ילד מקסים.בשנה האחרונה אנחנו לא מסתדרים ב...
-
חוסר התאמה
אני בקשר עם בחור כבר 4 חודשים עם עליות ומורדות, בסה"כ הוא אדם מענין שאני יכולה לדבר איתו שעות בטלפון ויש משהוא חזק ביננו.אך יש בעיה רצינית!הוא דורש מין אנאלי...
-
פרידה בעקבות משבר אמון
שלום, מעולם לא כתבתי באתר כזה. אני בחורה בת 26, לאחרונה סיימתי קשר של כמעט 3 שנים, עברו 3 חודשים מאז הפרידה.הייתה לי זוגיות מדהימה ומיוחדת, בשנה האחרונה גרנו...