בעיות מיניות וזוגיות: מה עושים?
מירב
יחסי מין לקויים בזוגיות
⌄
שלום
אני בת 31 אמא לשלושה ילדים מקסימים יש לי בעל מקסים גם הוא איכפתי מפרגן עוזר ותומך אך יש לנו המון בעיות ביחסי המין, אין משיכה מינית בינינו אנחנו כמעט ולא שוכבים והיום הגעתי לשלב שזה מאוד מפריעה לי הנושא הזה כבר עלה מס' פעמים בנינו אך התוצאה היא צמיד דומה לזו שהיום מה גם שאנחנו שנתיים אחרי תהליך של כמעט פרידה לאחר שהוא בגד בי עם אישה אחרת.היום אני בשלב שאני לא יודעת מה לעשות מצד אחד הוא בסדר מצד שני אני מרגישה שאין לנו חיים ופוחדת ממה שצפוי להיות אחרי שהילדים יגדלו ונשאר לבד.הקשר ביני לבינו מאוד טוב אנחנו מדברים על הכל מבלים יחד המון מאוד משקיעים בחברות שלנו,אף פעם לא היו לנו יחסי מין בתכיפות גדולה ותמיד העלנו את זה והוא ניסה אבל זה לתקופה מאוד קצרה.כל הזמן תמיד אני זו שיוזמת הוא אף לא יוזם אני תמיד מנסה להוסיף לרענן לשנות ולגוון כדי לעניין אותו יותר. זה לא עובד.אני אישה מאוד יפה מושכת ועם בטחון עצמי, אני מאוד מחוזרת ע"י גברים אחרים באופן יומיומי.אני מאוד משקיעה בחלק הזה איתו מנסה למשוך אותו אבל זה לא הולך אין שיתוף פעולה אני לא מעניינת אותו בחלק האינטימי.לכן אני לא יודעת מה לעשות בגלל שהוא בן אדם מדהים אבל מאידך הוא לא חושק ביובעקבות זה אני מאוד מאוכזבת ולי אין יותר את המשיכה די "הרמתי ידיים"
ד"ר אורן חסון
הסטראוטיפים הגבריים, או תקשורת?
⌄
מירב יקרה,
הבעיות של משיכה ומיניות שלכם יכולות לנבוע מבעיות בתקשורת ביניכם, למרות מה שאת כותבת, אם אתם לא פתוחים מספיק בעניינים אינטימיים (ובניגוד לעניינים אחרים), או בגלל בעיות אחרות הקשורות למיניות שלך ושלו. אני מציע לכם ללכת לטיפול מיני. יש סיכוי שתצליחו להבין ואולי גם לפתור את העניין. אחרי הכל, יש לכם זוגיות טובה. אל תוותרו עליה. אחרי הכל, יכול להיות שהוא מיני פחות ממך, או לפחות פחות ממה שמקובל בסטריאוטיפים על גברים, וזה דבר שאתם צריכים להבין כדי לדעת מה לעשות איתו.