הוא מפלרטט? מה עושים?

תאריך פנייה: 17.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיה
מה הקטע שלווו??
17.11.2010 • 18:47

היי אני וחבר שליי היינו פרודים 7 חודשים אחרי זה לא הצלחתי לשכוח אותו אז חזרנו הסיבה שבגלל נפרדתי ממנו היא כי לא חשבתי שהוא מספיק רציני לגביייעכשיו שחזרנוו אני לא מרגישה שאני נימצאת בזוגיות הוא האהבה הראשונה שלייואני לא מרגישה שיש לי חבר ,לא מזמן נכנסתי לו לפייסבוק הוא לא יודע שנכנסתיאני רואה בפייס שלו שהוא מתכתב עם בנות אחרות ומפלרטט איתםמה אני אמורה לחשוב פההה?? אני לעומתוו מחקתי את כל החברים שאני לא מכירה אותםם וניתקתי קשרים עם בנים שהיייתי איתם בקשר כול זה בשבילווומה אני צריכה לעשות אני כול ככה מפחדת שהוא ישבור לי את הלבב ולצאת כזאת לוזרית וטיפשהה הוא באמ חשוב לי ושאני איתו אני באמת מרגישה שהוא אוהב אותי אבל שהוא לא ליידי אני מרגישה חוסר ביטחון לגביווו

ד"ר אורן חסון
מה הקטע שלווו??
18.11.2010 • 00:19

מיה יקרה,
אני חושב שהגדרת זאת כנראה נכון, בדיוק כפי שראית: שהוא מפלרטט עם בנות אחרות. אני גם חושב שזה בדיוק מה שאת צריכה לחשוב, כי זו הרי המציאות שראית בעינייך, נכון?אלא שאז אני שואל את עצמי מדוע את לא חושבת כך? האם בגלל שביתר הזמן, כשהוא איתך, את לא רואה סימנים שהוא לא לגמרי איתך? אם זה כך, זה באמת מבלבל. כי כשהוא לידך, הוא מתנהג כאילו הוא אוהב אותך ורק אותך, וכשהוא לא לידך, הוא כנראה מתנהג אחרת. למה להאמין? - כנראה לשניהם גם יחד...כדאי לדבר איתו, ולהסביר לו שזה לא מקובל עליך, ושזה לא מראה לך שהוא רציני כלפייך. בלי האשמות חריפות כדי שלא להעמיד אותו במגננה (את רוצה אותו הרי משתף פעולה), אלא לומר שלך זה לא מתאים. לפי מה שיגיד, ולפי מעשיו משם והלאה, תדעי מה הוא באמת רוצה ומרגיש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083