ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 101
-
פרידה על רקע רצון בילד משותף
שלום, אשמחלשמוע דעות.אני גרושה ויש לי שני ילדים בגילי 13 ו 10 יש לי בן זוג מזה שנים ויש לו 4 ילדים 13-11-9-7.אני מאוד רוצה לגור ביחד ורוצה מאוד תינוק משותף.ב...
-
איך לסלוח
הייאני וחבר שלי בזוגיות כבר שנה וחצי כמעט, זוגיות שהתחילה לאט ופרחה למשהו טוב באמת. לפני חודש הוא סיפר לי שבגד בי, לא מתוך רגש אלא רק סקס מזדמן, פעמיים עם או...
-
חוסר פעילות מינית
שלום, אנחנו נשואים כבר 4 שנים ב"ה, ויש לנו ילדרוצים עוד ילדים גם אני וגם בעלי, חשבנו לבדוק אפשרות לפוריות,רק שרק עכשיו הבנתי שחוסר הפעילות המינית אולי היא הב...
-
כמה שאלות אני אני בישן מאוד מאוד
שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה..אני מאוד חייב עזרה אני בן 24 ביישן מאוד קיצוני מאז שאני זוכר את עצמיאומרים לי שאני נראה טוב, אבל אני לא מת על עצמי אף פעם לא א...
-
לא מצליחה לקבל החלטה
שלום רב, אני בת 27, נמצאת כבר שנתיים בקשר זוגי עם בחור שמבוגר ממני בשנה וחצי והגעתי לנקודה בה אינני יודעת אם אני רוצה להמשיך את הקשר או להפסיק.אני מאוד זהירה...
-
יחסי מין מועטים מאוד
שלום, אני נמצאת עם בן זוגי מעל חמש שנים, לא נשואים עדיין אך גרים יחד מספר חודשים.כרגע המצב ביננו הוא שאין סקס כמעט בכלל, אולי פעם- פעמים בחודש במקרה הטוב. (מ...
-
לא יודעת כבר מה לעשות
אני נמצאת עם הבן-זוג שלי כבר שנתיים,גרים יחדיו, בשנות העשרים לחיינו.אנחנו מאוהבים אחד בשני לגמרי, דבר שאין בו ספק גם מצדו וגם מצדי.מערכת היחסים שלנו מלכתחילה...
-
חבר חסכן (קמצן)
היי שמי שירןאני יוצאת עם בחור חודש אבל מאוד איטנסיביהכרתי את ההורים שלו האחים משפחה מדהימההוא בחור בן 30 שעבר מערכות יחסים רציניות וככה הוא רואה אותיהוא מאוד...
-
אהבה נכזבת :(
אני מאוהבת במישהו כבר שנה וחצי היינו חברים פעם אחת והוא נפרד ממני ומאז אנחנו לא מדברים בכלל אני לא יודעת מה לעשות כדי לעשות שנחזור לדבר אני מרגישה לבד בלעדיי...
-
טיפול זוגי
מחפשת מטפל/ת זוגי טוב/ה באזור ירושלים/מעלה אדומים
-
החלטה לסיום הקשר
לפני שבעה חודשים התחלתי לצאת עם בחור בן 34. ההתאמה בינינו היתה ברורה והיה לנו כיף יחדיו. לאחר חודש וחצי גיליתי שהאקסית שלו שהיתה איתו 10 שנים ולה אף הציע ניש...
-
כוונות לא ברורות
שלום רב, חברתי - גרושה - הכירה גבר לאחר גירושים כואבים שבאו לאחר שגילה כי אשתו בגדה בו מספר שנים .הקשר החל, אך הבחור לא היה שלם עם עצמו. עוצמת הבגידה של אשתו...
-
מיואשת
ד"ר אורן חסון היקר !אתמול הבנתי אחר 8 חודשים של נישואין למה בעלי לא מתקרב אליי , מפרגן ונותן לי תשומת לב.הוא חזר מאיזשהו אירוע שהלך לבד והתחיל לרדת עליי- מצב...
-
בגדתי בחבר שלי ועכשיו אני מצטערת ..
הייי ( :כבר הייתי כאן . ., וייצעת לי , אז ככה...כן.. אני מודעת לזה שיש לי בעיה כזאת ... , כיון שלפני שיצאתי אם שתי הבנים האלה יצאתי אם מישהו שמאוד אהבתי וראי...
-
מצב קשה ביני לבין בעלי
שלום דר' חסון,אני כמעט בת 35, בעלי בן 36, נשואים 4 שנים. יש לנו ילד בן שנתיים ועוד ילד בדרך.באופן כללי לשנינו יש לנו יחסים טובים מכל הבחינות. הוא בעל ואבא תו...
-
סרבן חתונה וילדים
כפי שציינתי בשאלתי הקודמת הבחור איתו אני יוצאת מצהיר באופן מלא והחלטי שהוא לא רואה עצמו מתחתן ושילדים זה בכלל רע. אכן יש ספקות אך אני לא מצליחה להבין האם להמ...
-
פנטזות
שלםאני בת 29, נשואה עם ילדה.מאז שאני מכירה את עצמי אני פלרטטנית, אבל בשנים האחרונות זה רק מתגבר..בייחוד מאז שאני נשואה. אני מאוד מאוד אוהבת את בעלי, אנחנו חו...
-
בעיות תקשורת
אני בת 29, בעלי בן 30, נשואים מזה כשנתיים, עם ילד אחד בן חצי שנה.מאז ומתמיד התקשורת שלנו לא הייתה טובה, לא כל כך מדברים על בעיות ואז הן מתנפחות ורבים. הריבים...
-
אוהבת אחד, נסחפת לשני
שקועה עמוק בבוץ. יש לי בן זוג כבר קרוב לשנה.. ויש בחור שהוא מכר מהעבר.. ובזמן האחרון התחלנו לעבוד יותר ביחד.. ולהפגש.. ולדבר הרבה.. ולאט לאט זה פלש גם לשיחות...
-
לא מצליח למצוא חברה
שלום ד''ר אני בחור בן 20 חייל והבעיה שלי שאני לא מצליח למצוא לעצמי קשר רציני אני מתחיל עם בנות בים ובכל מיני מקומות אבל עדיין לכולן יש חבר או שהן לא מעוניינו...
-
חוסר עיניין בהכל
שלום רב. אני בן 50 נשוי 30 שנים.ילדיי חיים בחו"ל.רוב חיי התמודדתי בבעיות פרנסה מצד אחד...בחלק הסודי של חיי חוויתי רומנים צדדיים אחד מהם אפילו עם אהבה ענקית.ז...
-
מועקה חזקה
לפני מספר ימים זוג חברים שלי ושל הבן זוג שלי שעומד להתחתן חגגו מסיבת רווקות. אני חגגתי עם הכלה באילת עם חברות ובן זוגי עם החתן וחבריו במועדון חשפניות בת"א. ש...
-
אהבה נכזבת
אני אוהבת מישהו שלא אוהב אותי מה לעשות
-
מיואשת לגמרי
שלום רב, אני בת 33 נשואה מזה 3.5 שנים לפני הנישואים הייתי עם בעלי פחות משנה עד החתונה, מיום שאנו יחד לא היו היחסים המיניים שלנו מספקים אותי או עומדים בציפיות...
-
אני מיואשת צריכה עזרה!
אני בת 21 והבן זוג שלי בן 29 ואנחנו יחד שנה וחצי.מההתחלה הקשר לא זרם חלק בינינו אבל נלחמנו יחד והשתנינו הרבה אחד בשביל השני . אבל משום מה אני תמיד מרגישה שאנ...
-
שאלה..
כתבתי לפני כמה זמן על אכזבתי בקשר לזאת שהייתי איתה שנה וחצי אני 20 היא 17 רשמתי שהיה לנו קשר חונק אובססיבי מגבלות אחד לשני ושאני נפרדתי ורציתי לחזור היא לא ר...
-
זוגיות במשבר
שלום רב, נפרדתי לפני כ3 שבועות מבן זוגי ב9 החודשים האחרונים. אני גרושה עם 2 ילדים והוא רווק. במהלך הזוגיות שלנו נפרדנו מס' פעמים לשבוע שבועיים כאשר תמיד זה ה...
-
ספק לבגידה
היי,אני וחבר שלי כבר חמש וחצי שנים יחד. הפער הגיאורגרפי בין מקום מגוריי למגורי עצום ואני גרה אצלו (בבית הוריו) כבר שנתיים.אנחנו מדברים על חתונה, אבל שנינו לא...
-
זוגיות במשבר רציני
שלום אנו זוג בתחילת שנות הארבעים,בזוגיות פרק ב' לה יש 2 בנים ולי יש 4 ילדים,אנו יחד 3.5 שנים נשואים (לא מוכרים), הכרנו באינטרנט עם המון אהבה עצומה ועדיין יש ...
-
חוסר חשק מיני
שלום ד"ר אורןאני נמצא במערכת זוגית כבר כ 5 שנים אני בן 31 וחברתי בת 25 ,בתחילת המערכת היחסים המיניים ביננו היו תדירים ומספקים,אך בשנים האחרונות הם דעכו מאוד ...
-
בגידה ושיקום היחסים והאמון
שלום, אני נשואה מעל עשרים עם שלושה ילדים.לפני מספר שבועות, גיליתי שבעלי בוגד בי. הוא הודה, אם כי לא פירט. בהמשך גיליתי שהוא בוגד כנראה לא עם אחת, וגם סיפר הכ...
-
זוגיות
שלום אולי השאלה תשמע תמימה.אבל זה אולי מפני שמעולם לא הייתה לי זוגיות של ממש..איך אני יוכלה לדעת אם אני והוא בזוג עכשיו? אני מבינה לאחר שנמצאים בקשר , ושמתנש...
-
ד"ר חסון- לא יודעת יותר שום דבר
(מתנצלת מראש על האורך, אך מנסה לעשות סדר בראש גם לעצמי)הכרתי בחור לפני כשלושה חודשים (בן 36, גרוש פעמיים, בלי ילדים, אני בת 27). מההתחלה הדברים הלכו מאוד טוב...
-
לא מצליח לגמור (בן 17)
יש לי בעיה שאני שוכב עם חברה שלי או שהיא עושה לי ביד אז אני לא מצליח לגמור.שכבנו כבר בערך 5 פעמים ואני לא גומר...חשוב לציין שכשאני עושה ביד לעצמי אני גומר בל...
-
בעיות עם החברה
שלום רב, יש לי חברה כבר כמה חודשים ואני עובר כרגע מספר קשיים שמעולם לא חוויתי בקשר.הבעיה הראשונה היא הויכוחים והתחרותיות - היא תמיד חייבת לצאת צודקת אלא אם כ...
-
בבעיה
שלום , זו לא הפעם הראשונה שאני פונה אליכם בבקשה למענה ,אך התסכול לא נגמר ולכן אבקש עצתכם שחשובה לי מאוד.אני בת 29 ובודדה ברמות מטורפות.אין לי בן זוג ומעולם ל...
-
פרידה
יום אחד בבוקר בן זוגי מזה 3 וחצי שנים החליט להיפרד ממני לאחר 3 וחצי שנים והסיבה היחידה שהוא נתן לי זה שבחודשיים האחרונים התרחקנו( ועוד הוא ביקש ממני התחשבות ...
-
לא מבינה גברים
שלום רב, מצטערת מראש על אורך המכתב המספר בתמצית את חיי לאחרונה.אני נשואה כ 8 שנים, עם שני ילדים.סה"כ נישואים טובים. אהבה ענקית ופרפרים כבר אין, אבל אנחנו שות...
-
הסתבכתי
לפני כמעט שנה חיזר אחרי בלי סוף בחור נורא נחמד, לא נמשכתי אליו במיוחד אבל זרמתי עם החיזורים שלו ואף נהיינו זוג לאחר תקופה גם כי הוא הייה נורא נורא נחמד והייה...
-
ד"ר חסון- תעזור לי להבין בבקשה.
שלום ד"ר חסון.אני בת 35 גרושה עם ילדים. לפני חודשיים הכרתי מישהו בן 34 גם גרוש עם ילדים. הכרנו באתר הכרויות, הוא היה מחזר נימרץ נאמן ועקשן. לאחר שבועיים של ה...