פשרות בזוגיות: מה מוכן לחיות איתו?

תאריך פנייה: 05.06.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שחר
הסתבכתי
05.06.2010 • 15:33

לפני כמעט שנה חיזר אחרי בלי סוף בחור נורא נחמד, לא נמשכתי אליו במיוחד אבל זרמתי עם החיזורים שלו ואף נהיינו זוג לאחר תקופה גם כי הוא הייה נורא נורא נחמד והייה לי טוב איתו וגם כי אני מישהי שקשה לה להיות לבד ללא בן זוג. הבעיה שאנחנו עכשיו זוג כבר 9 חודשים ואני לא מצליחה להתאהב בו.מצד אחד הוא חכם ונשמה טובה ומצחיק ומפנק והוא בחיים לא יפגע בי ואני מרגישה הרבה ביטחון איתואך מצד שני אין לי משיכה אליו וגם לפעמים אין לנו אותה נקודת מבט על החיים ואותן דעות מה שגורם להרבה ריבים וגם מצבו הכספי לא משהו.מצד אחד אני פוחדת שאם אפרד ממנו לא אמצא משהו יותר טוב ממנו אחרי הכל טוב לנו ביחד באופן כללי והקשר יציב מאוד.אך מצד שני זה לא מה שחלמתי עליו כל החיים.. מה לעשות?יש לציין שמקשרים קודמים שהיו לי עם בני זוג התאהבתי בהם ואף בסוף יצאתי הצד הפגוע.

ד"ר אורן חסון
לחיות בלי החלום... אבל לחיות?
05.06.2010 • 16:28

שחר יקרה,
אתן לך הפניה לתשובה שעניתי לא מזמן, בדיוק לאותה השאלה, אלא שהיא נשאלה על-ידי גבר:כאן.לבטח תראי הבדלים מסויימים בין הצד הגברי לבין הצד הנשי, לא רק בשאלה, אלא בעיקר בתשובה שלי. אבל בכל זאת – השורה התחתונה היא זהה: עם מה את יכולה ומוכנה לחיות לאורך זמן? ואולי בעיקר: אם אלו פשרות את מוכנה לחיות? ובעצם: מדוע דווקא עם הללו, ולא עם אחרות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083