פרידה מבן זוג: מה לעשות?
יובל
אהבה נכזבת :(
⌄
אני מאוהבת במישהו כבר שנה וחצי היינו חברים פעם אחת והוא נפרד ממני ומאז אנחנו לא מדברים בכלל אני לא יודעת מה לעשות כדי לעשות שנחזור לדבר אני מרגישה לבד בלעדייו ..:(
ד"ר אורן חסון
התכונה הכי חשובה בבן/בת זוג
⌄
יובל יקרה,
קצת קשה לי לעזור לך, כאשר אני לא יודע מדוע הוא נפרד ממך, ואם יש לו או אין לו חברה חדשה, בני כמה אתם (את מבינה שזה קצת אחרת, כאשר אתם בני 15, או אתם בני 71), ואני גם לא יודע אם אפשר. אני רק יודע שהסיכוי טוב יותר אם תנסי. אם זה משהו שקשור למה שעשית או שלא עשית, בדקי אם את מוכנה לשנות משהו מבלי לבטל עקרונות שלך, ולהביא אותו לבטוח בך. בשביל זה צריך לדבר. ובשלב מסויים צריך גם לדעת לסגת, להבין ולקבל שיש דברים שאי אפשר להשיג, ולהניח לזה ולחפש מישהו שכן ירצה אותך. אחרי הכל, התכונה הכי חשובה בבן או בבת זוג, היא שגם הם רוצים את הזוגיות הזו.
יובל
⌄
חבר מאוד טוב של מי שאני אוהבת הציע לי חברות ואני מחבבת אותו ,אבל אני מפחדת להיות חברה של חבר שלו כיי אם הוא ירצה לחזור אליי או משהו הוא לא יכול כדי לא לפגוע בחבר שלו ..ומצד שני לפני כמה ימים הייתי במסיבה והוא היה שם(מי שאני אוהבת ) וראיתי תהבעות פנים שלו אני רואה שהוא עדין מרגיש אליי משהו ,ואני רוצה להתחיל להיות שוב ידידה שלו ואני לא יודעת איך ..אני בת 15 ::) אם זה יעזור....
יובל
⌄
הא ושכחתי לציין שאין לו חברה חדשה ושהוא נפרד ממני הוא אמר לי כי אנחנו לא מספיק מדברים ..למרות שכל הזמן ההזה אני תמיד הייתי זאתי שמדברת איתו ..
ד"ר אורן חסון
הימורים של החיים
⌄
יובל יקרה,
לא קל להגיע להחלטה כאשר את לא יודעת בודאות מה הצד השני חושב ומרגיש. ואף פעם לא תוכלי לדעת אם לא היה משהו שאולי החמצת בדרך, או מישהו, שהיה יכול לעשות לך טוב יותר. אנחנו מהמרים כל החיים, רק משתדלים לדעת יותר ולהמר עם סיכויים טובים יותר, ואחר-כך, אין ברירה אלא להתמסר להחלטה שלנו, כי אחרת נקלקל גם אותה. ועכשיו, את צריכה להחליט, ואולי את צריכה, כדי להחליט נכון, קצת סבלנות. אבל, גם קצת סבלנות זה הימור... קשה, נכון?
יובל
הימורים של החיים
⌄
בימים האחרונים הבנתי שאיבדתי אותו סופית הוא יצא לאיזה טיול של שבוע , ואחרי זה פירסם מלא תמונות שלו בפייסבוק עם ילדות וחלקם גם נתנו לו את מספר הפלאפון ,והוא גם רשם להם שהוא בא אליהם לכרימאל ..ומזה הבנתי שלא ממש אכפת לו ממני ,אז מה שאני רוצה עכשיו זה רק שהוא יבין איזה טעות הוא עשה שהוא עזב אותתי ובקיצור אני רוצה לצאת עם החבר הכי טוב שלו ולגרום לו לקנות זה רעיון טוב ?
ד"ר אורן חסון
הימורים של החיים
⌄
יובל יקרה,
מה שאת אומרת הוא בעיקר שנפגעת, ושאת רוצה לשקם את האגו שלך על-ידי פגיעה בו. אני חושב שאת צריכה ללמוד לנהוג אחרת, כלומר, לא להנציח את הפגיעה בך על-ידי מסע נקמה ושיקום, אלא על-ידי אמירה לעצמך שאת שווה יותר מאשר התעסקות בענייני אגו, ולהמשיך הלאה. אבל, אחרי הכל, זו החלטה שלך. זו גם בחירה שלך לאיזו יובל את רוצה להתבגר.