התחלות קשר: למה זה לא תמיד פשוט?

תאריך פנייה: 15.06.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לירן
לא מצליח למצוא חברה
15.06.2010 • 10:12

שלום
ד''ר אני בחור בן 20 חייל והבעיה שלי שאני לא מצליח למצוא לעצמי קשר רציני אני מתחיל עם בנות בים ובכל מיני מקומות אבל עדיין לכולן יש חבר או שהן לא מעוניינות אני מאוד מתוסכל אני ממש צריך חברה ואהבה אבל אני יודע שאי אפשר להכריח אף אחת אולי תוכל להמליץ לי על משרד שידוכים? תודה רבה לך ד''ר(:

ד"ר אורן חסון
להתחיל בים
17.06.2010 • 11:35

לירן יקר,
פעם, בגיל 20 ללא חברה, היה מצב נורמלי. כלומר, של מרבית הגברים. למרות הרושם הכללי שעכשיו זה אחרת, זה רק קצת אחרת. אמנם יחסים בין בנים לבנות מתחילים מוקדם הבה יותר, ובכל זאת, בגילך יש עדיין גברים ונשים רבות שלא היה להם קשר בכלל, ולא רק קשר רציני.העובדה שאתה מתחיל עם בנות בים, ובכל מיני מקומות אחרים, ולא מצליח, אינה אומרת שאתה לא בחור מוצלח, וגם לא שלא תצליח אחר-כך. הדרך הזו להתחיל עם נשים היא דרך לא קלה, כי אתה לא מספיק במשפט או שניים לייצג את עצמך נכון. זה כמעט בלתי אפשרי. אז אתה נשפט לפי מראה, לפי "חוצפה", לבוש, סגנון דיבור (שאינו יכול להיות הסגנון הרגיל שלך בתנאים הללו), גיל, אבל לא לפי מה שיש לך באמת להציע ביחסים ארוכים. לכן יש רבים שנוח להם להיות סבלניים יותר, ולהכיר תוך כדי יחסי עבודה (הצבא, למשל, יכול להיות הזדמנות טובה להכרות מעמיקה יותר – תלוי ביחידה שלך), או לימודים.וכך או כך, משרד שידוכים זה נראה לי מוקדם מדי. אבל מה בדבר פתיחת כרטיס באתר הכרויות באינטרנט, שבעזרתו תצליח להוסיף יותר פרטים על מי שאתה, כדי שמי שתיענה לך, תיענה לך כי היא יודעת שאתה יכול להתאים לה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083