חיים ללא אינטימיות מינית - פורום
אני
מיואשת לגמרי
⌄
שלום רב,
אני בת 33 נשואה מזה 3.5 שנים לפני הנישואים הייתי עם בעלי פחות משנה עד החתונה, מיום שאנו יחד לא היו היחסים המיניים שלנו מספקים אותי או עומדים בציפיותיי, יש ביננו פער עצום בנושא זה. אני מאוד אוהבת והוא ממש לא וגם כך אומר שלא אוהב לקיים יחסים. הבעיה היא שעם הזמן התדירות הלכה וירדה, היום המצב נהיה חמור ביותר. ילדתי לפני כחודש את בתי השנייה ומאז שנכנסתי להריון (אוגוסט 09 ) לא קיימנו יחסים!!! עד עצם היום הזה. בעלי אדם חם אוהב מחבק מנשק מלטף אך עד שזה מגיע ליחסים.כמובן ששוחחנו רבות על הנושא היינו בייעוץ אצל כמה מטפלים אך כלום לא עוזר. הוא פשוט לא אוהב את זה!! כמובן שאני מיואשת מאוד מכל העניין. כל פעם ממציא משהו אחר ותירוצים תמיד יש. ניסיתי בכל הדרכים הדרך היפה הרומנטית האוהבת וגם בדרכים לא נעימות איומים פרידות בגידות וכאלה..אך כלום כלום לא מועיל.אני אוהבת אותו ויש לו מעבר לזה המון המון יתרונות בעל מקסים ואבא מדהים אך אני מתוסכלת.מה עליי לעשות ? כיצד עוד אני יכולה לנהוג? כיום כבר לא מוכן לשמוע על שום ייעוץ מיני/זוגי אני צריכה את הכלים כדי לשפר את המצב.תודה רבה מראש.
ד"ר אורן חסון
חיים ללא אינטימיות מינית
⌄
אני יקרה,
ברור לך שגם לו הייתי המטפל הטוב בעולם, הרי בהתכתבות פשוטה כאן בפורום לא אוכל לתת לך יותר ממה שנתנו לכם המטפלים שהלכתם אליהם. מכיוון שהוא גם לא רוצה ללכת ליעוץ נוסף, הכל בידייך. יש לך שלוש אפשרויות: האחת, לקחת את מה שיש, לומר לעצמך: או קיי, אלה הם חיי, וללמוד להסתפק בחיים שיש בהם הרבה אבל אין בהם אינטימיות מינית. השניה היא לומר לעצמך שבשום אופן את לא מוכנה לחיות כך, ולהמיר את חייך בחיים של הורות מפוצלת וחיפוש אחר זוגיות חדשה. השלישית, ללכת לטיפול בעצמך, פרטני, רצוי אצל מי שעוסק גם בטיפול זוגי, קודם כל לעצמך, כדי לדעת מה את רוצה, ואולי גם עם סיכוי שאולי הוא יצטרף בכל זאת למעגל כדי לאפשר יהיה להבין מה קורה לו. עד כמה שאני מבין, את ההסבר הזה טרם קיבלת. אני לא בטוח שגם הוא יידע להסביר לך לגמרי, כי אולי גם הוא לא לגמרי יודע. ואולי כן, ויש לו בעיה, מסיבה כלשהי, לספר. אולי צריך לדעת לגשת אליו נכון.