ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 100
-
בעיה של בטחון עצמי או משהו אחר?
שלום רב, אני בחור בן 28, יוצא עם בחורה בת 25 מזה כחודשיים.שנינו מאוד אינטלקטואלים, מוצאים הרבה נושאי שיחה ביחד ובדרך כלל כיף לנו ביחד.העניין הוא שכשאני לבד, ...
-
עכשיו, אחרי שהתמונה התבהרה- עזרה!!!
לפני כמה ימים. הובהר לי המצב. הבחור החליט שהוא לא מעוניין בקשר עם אף אחת..זה התחיל בערך לפני חודש. שנינו בערך בני 30.היו אצלי הרבה סימנים, שזה משהו שלא הייה ...
-
יעוץ זוגי או סקסולוג/ית?
אני נשואה, בת 30, בעלי גרוש, התחתן צעיר ואשתו בגדה בו.יש לנו בעיה ענקית אשר מעכירה את היחסים בנינו.הוא תמיד רוצה סקס ואם חלילה אני מגיבה בשלילה, כי אני עיפה ...
-
תקשורת לקויה
שלום אנחנו נשואים 5 שנים +שתי בנות התקשורת שלנו מאוד לא נעימה תמיד עצבים בבית הוא רוצה שאני ישב לידו או במקום לשבת אם חברה אז תשבי איתי אם חברה את יכולה לדבר...
-
שינויי בקשר
שלום רב, אני במערכת יחסים כ-5 חודשים. בחודשיים הראשונים הקשר היהמושלם, עם המון חיזור מחמאות מצידו, מפגשים יום יום ובעיקר יוזמה שלו, מבחינתי זה לקח טיפה זמן ו...
-
פרידה
חבר שלי ואני היינו ביחד שנה לפני חודש נפרדתי ממנו.בכל מהלך החודש הנוכחי הוא לא האמין שזה נגמר לא הסכים לקבל זאת חיזר אחרי הרבה וככ רצה שניהיה ביחד. הוא אמר ש...
-
האם גבר שמרביץ, יכול להפסיק...
שלום , כשאני מעצבנת החבר שלי ,הוא מרים עליי יד ומרביץ לי .הוא לפעמים מאשים אותי , ולפעמים אומר שהוא מוכן לעשות הכל שלא יחזור על זה .השאלה האם זה דבר שיכול לה...
-
רגע לפני נישואין
שלום, אני מתחתנת בעוד חודשיים.. הזמן מתקתק ובן זוגי ואני לא מפסיקים לריב!זה מלחיץ אותי בייחוד שקשה מאוד להשלים איתו.הוא בן אדם מקסים ולבבי אנחנו מאוד אוהבים ...
-
אוהב אבל לא מאוהב
בת 35 ואמא לילד בן 6, גרושה באושר מעל לשלוש שנים. חיה חיים מלאים ומאושרים - יחסית.היום ערכתי שיחה עם גבר גרוש (47) + ילדה שעימו אני יוצאת בשנה האחרונה על מספ...
-
הספר "שיחה זוגית"
לשני הד"ר נרדי...:)אני פשוט חייבת לפרגן לכם על הספר החדש שיחה זוגית.קניתי אותו ואת הספר של רבקה: אישה בזכות עצמה.כרגע אני קוראת את שיחה זוגית ואני פשוט מרגיש...
-
חיילים מבולבלים
היי ותודה מראש,אנחנו זוג חיילים בני 20 ו-19 שנמצאים במערכת יחסים מזה שנה וחודש.לפני שהתחלנו לצאת כזוג היינו ידידים מגיל 16 שלא ממש מתקשרים אך פיתאום נוצר קלי...
-
פער גילאים
שלום רב, בת 38 גרושה בלי ילדים בקשר מזה שנה פלוס עם גבר בן 54גרוש עם שני ילדים. היו לו התלבטויות בנוגע לילדים נוספיםועל רקע זה נפרדנו מספר פעמים.עתה הוא החלי...
-
בן זוג לא רגיל
היי,אני וחבר שלי חזרנו לקשר לפני כ5 חודשים. הסיפור שלי ארוך אך בבקשה תקראו ותעזרו לי.חבר שלי בן 25, עתודאי וקצין בצבא. ההורים שלו התגרשו כשהיה בן 18, אבא שלו...
-
תגובה לשאלה בהמשך לתאריך ה-17.5
שלום, ד"ר אורן.שלחתי עוד שאלה בהמשך לתגובתך מה-17.5.אשמח אם תענה בבקשה.תודה,יסמין.
-
תודה רבה!
(הודעה ללא תוכן)
-
מתעלמת מהבעיה
אבקש את המלצתך ואיך לפעול על מנת לפתוח לאשתי את העיניים לטפל יחד איתי בבעיה של בנינו .הילד בחטיבה בכיתה ח' ולדעתי הוא מכור למחשב ולמשחקי מחשב , מרגע שהוא מגי...
-
משבר בנישואין המשך
הייתי רוצה גם לדעת איך לשקם את חיי הזוגיים ואת חיי באופן אישי, האם הדבר אפשרי, אני ככ חוששת מהתסריטים שאני בונה שאשאר לבד ואגדל כך ילדים. מה לעשות, תעזרו לי ...
-
משבר בנישואין
שלום רב, אני בחורה בת 36 וחצי, נשואה כמעט שנה, בתחילתו של הריון, היה לי תמיד קשה מאד בזוגיות מאחר וגדלתי עם אב אלים ומבקר והיה לי קשה מאד בחיי בבית. היה לי ק...
-
התחלה של קשר
שלום, אנחנו מתקרבים לשנות ה-30. הכרנו לפני כחודש.הבחור מצא חן בעיני וממה שאני הבנתי ממנו גם אני מצאתי חן בעיניו.במהלך שיחה עמוקה, הבחור ביקש ממני להיות סבלני...
-
בהמשך לתגובתך ד"ר חסון
מצ"ב את התשובה על מנת שיהיה יותר קל להתייחס...חסוי יקרה,עושה רושם שקצת לבד לבעלך.יתכן שחסרה לו המשפחה שלו, והוא מקנא ביחסים החמים שלך עם בני משפחת המורחבת, ו...
-
אני זקוק לעזרה !!!
שלום אני בן 38 רווק ללא חברה או ידידה ונוצרה אצלי בעיה בזמן האחרון , כאשר אני צופה באתרי סקס באינטרנט או בסקס בטלויזיה ומנסה חעורר את החשק המיני אז יש זיקפה ...
-
בעיות בנישואים
שלום ד"ר חסוןשמי מורן אני בת 31 בעלי מבוגר ממני בשמונה שנים חצי שנה אחרי שהכרנו נישאנו אנו נשואים כמעט שש שנים יש לנו שלושה ילדים הגדול בן 5 בת -3.5 ובן - 2 ...
-
זוגיות פרק ב' והתנהלות כלכלית
אני גרושה טרייה, עם שני ילדים. רכשתי את הדירה מהגרוש, וכיום אני מנהלת מערכת יחסים עם רווק.הוא חי בדירה בשכירות, מרוויח לא רע, וגם אני.הילדים אצל הגרוש שלי פע...
-
יחסים קרים
בוקר טוב,אנו נשואים כ-4 שנים + ילדבמשך כל הנישואים שלנו לא היינו זוג יונים, תמיד היו בינינו חילוקי דעות, הן על חיי היום יום ובעיקר על המשפחות של כל צד אך תמי...
-
בדידות וחרדה
למומחים שלום,כל פעם שבעלי מעדיף בשעות הפנאי שלו לשהות מחוץ לבית בחברה אחרת וזה קורה לעיתים קרובות אני מרגישה מתח נפש, עצבנות ואף אכזבה.אני מרבה להסתכל על השע...
-
החלטה קשה על פרידה
לד"ר אורן חסון,ראשית רציתי לפתוח בזה שאני קוראת רבות את תשובותייך בפורום ומאוד מעריכה אותך.וכעת לשאלתי/הרהוריי:אני בחורה כבת24, יש לי חבר בן 29 כברכ מעט שנה....
-
שקר ארוך
הכרתי באירופה (אני לומדת פה) באיזו מסיבה פרטית,מישהו, לא ממש הכרתי הוא פנה אלי במסנג'ר אחרי חצי שנה והזכיר לי מי הוא. דיברנו כידידים פעם בכמה חודשים, הוא תמי...
-
פרידה או לא
ד"ר חסון שלום רבאני עומד היום מול אחת ההתמודדויות הקשות שליאני נמצא עם חברה שלי כבר כמעט שנתיים וחצי. היחסים שלנו לא התחילו כאהבה ממבט ראשון, האמת היא שהיו ל...
-
לד"ר אורן חסון
ערב טוב,ושבת שלום.בחרתי להפנות אלייך את שאלתי לאחר שקראתי את תשובותיך להודעות הפונים, שהן מושקעות ומפורטות יותר.אני "במערכת יחסים" עם גבר שצעיר ממני בשנה (אנ...
-
זוגיות במשבר
שלום רב, אני בת 28 נמצאת בזוגיות מזה שנה וחצי עם בחור בין 30,תחילת היחסים ביננו החלה למעשה לפני 3 שנים שהתחלתם היתה יחסים לסירוגין בקשר לא מחייב (מצידו) עד ש...
-
נואשת
שלום רב יש לי בעיה במערכת היחסים עם בעלי ובגלל שאני נואשת אני זקוקה להכוונה והדרכה.אני בת 63 ובעלי בן 67.שנינו גרים יחד בנישואים כבר 45 שנה, בדרך כלל ללא בעי...
-
עזרה דחופה בבקשה
שלום אני בן 20 היתה לי חברה בת 17 היתה לי תמחלה הקשה עכשיו מרוב שנהייתי הייתי איתה שנתיים נפרדתי ממנה והיא הפנימה תפרידה אמרתי לה אני רוצה לחזור והיא אמרה לי...
-
כואב
האם זה טבעי שאחרי שלושה חודשים מהיום בו האקסית שלי ואני נפרדנו מיוזמתי, אני עדיין חושב עליה המון, ומתגעגע אליה בטירוף?אני בהתלבטות קשה מאוד. מצד אחד אני ממש ...
-
חושבת על מישהו מהעבר
שלום, אני סטודנטית בת 26, יש לי חבר 4 שנים, יש לנו קשר מעולה ואוהב מאוד וחושבים להתחתן בקרוב.לפני כ-8 שנים הכרתי בחור בצבא ש"נדלקתי" עליו בערך מהיום הראשון, ...
-
לא זוכר איך היא נראית- זה משגע אותי
שלום רב, אני בחור בן 28.הכרתי מישהי בבליינד דייט. המראה שלה לא הלהיב אותי, היא נראתה בסדר בעיניי, חמודה, לא יותר מכך, אבל בכל זאת החלטתי לתת לזה סיכוי.אנחנו ...
-
האם זוהי נורה אדומה??
חברי מכנה את אשתי "יפיופה", התרגלתי לזה ולא רואה בזה טרגדיה.אגב, מדוע חייב לקרוא לה תמיד יפיופה, קשה לו לקרוא בשמה הפרטי והיפה??. אך לפני מספר ימים כשאשתי צע...
-
מבולבבלת
אני מאוד מבולבלת אני יוצאת אם בחור ניחמד יצאנו פעמים ולי אין קליק אין את זה אבל מה שמוזר יש לו אח ואני נדלקתי מאודדד מאודדדדד מאוד מה לעשות אני לגבר שאני יוצ...
-
חבר מופנם והססן
שלום, אני חייבת עזרה דחופה.אני בקשר עם בחור בן 31 (אני בת 30) מזה כשנה וחצי.אנחנו לא גרים יחדיו מכיוון שהוא חבר קיבוץ ובשל הריחוק של הקיבוץ למקום עבודתי ועל ...
-
פרשת דרכים
הייתי מעוניין לשתף את החברים ולקבל התייחסות.מזה כשנה וחצי נמצא במערכת יחסים.קיימת בינינו מחלוקת מהותית. הערה:אני גרוש 50+ עם ילדים וזוגתי אלמנה עם ילדים.גרים...
-
חוסר וודאות מחרפן
שלום, אני יוצאת עם מישהו חודש וחצי. במשך כל אותה תקופה הוא הרעיף עליי אהבה והיה שולח סמסים של געגועים, היה מתקשר כמה פעמים היום ואומר כמה הוא מתגעגע. לפני אר...