אינטימיות וילד נוסף: מה עומד בבסיס הבעיה

תאריך פנייה: 25.06.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אור
חוסר פעילות מינית
25.06.2010 • 16:05

שלום,
אנחנו נשואים כבר 4 שנים ב"ה, ויש לנו ילדרוצים עוד ילדים גם אני וגם בעלי, חשבנו לבדוק אפשרות לפוריות,רק שרק עכשיו הבנתי שחוסר הפעילות המינית אולי היא הבעייתיתבעלי עובד מאוד קשה וחוזר מאוחר , וכבר אני עייפה.אני מרגישה שאני תמיד רוצה לצאת להיות איתו, והוא פשוט טיפוס שמכור לעבודהתמיד יש לו תירוצים.בעלי רוצה עוד ילדים אבל אני מרגישה שהוא לא מתאמץ בשביל זה.זה מאכזב ומתסכל.איך אני יכולה להסביר לו , הוא אומר שמבין ויגיע מוקדם אבל זה לא תמיד קורה.

ד"ר אורן חסון
אינטימיות
27.06.2010 • 13:08

אור יקרה,
למרבה הצער, ילדים לא באים לבד. מצד שני, יש כאלה המעוניינים בפעילות הזו גם מבלי לרצות ילדים, והשאלה היא אם מדובר רק בעייפות שלו, ואולי בתשישות הנפשית שלו, או בקשר שלו איתך. זה דבר שצריך להבהיר ביניכם טוב יותר. לאחר שכבר הסכמתם שאתם רוצים ילד נוסף, צואר הבקבוק הוא לא "עשיית הילד", אלא יצירת האינטימיות שביניכם, מבלי שתצטרכו לדאוג לאמצעי מניעה. אולי אתם צריכים לדאוג ליצירת אוירה מתאימה, ולראות מה מפריע. למצוא זמן מתאים, מדי פעם, כדי לחדש את הרצון שלכם להיות ביחד באופן אינטימי, ואולי למצוא זמן ללא שהילד שלכם יתיש אתכם לפני השינה. נסו ליצור מצב כזה לפחות פעם בשבוע, ושהזמן המתאים יתאים גם לכניסה להריון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083