אישה מצליחה ובוגרת: איך למצוא אהבה

תאריך פנייה: 06.06.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אני
בבעיה
07.06.2010 • 00:03

שלום ,
זו לא הפעם הראשונה שאני פונה אליכם בבקשה למענה ,אך התסכול לא נגמר ולכן אבקש עצתכם שחשובה לי מאוד.אני בת 29 ובודדה ברמות מטורפות.אין לי בן זוג ומעולם לא חוויתי קשר רציני,בשנים האחרונות קשה לי יותר כי החברות כולן נשואות וחלקן כבר אמהות ואני לא מצליחה לגרד ולו דייט אחד תמים.אציין שאני עובדת במקצוע מרשים, אקדמאית,אינטליגנטית מאוד ומבחינת מראה מושכת מבטים מכל מקום אליו אני מגיעה ובחורים תמיד אומרים לי שאני סקסית ובחורות אומרות שאני יפה.אני מקבלת פרגונים תמידיים מכל מקום ומכל כיוון והעניין שאני באמת מרגישה יפה וסקסית ,בנוסף אני בחורה מינית מאוד, אז איך קורה שאני עדיין לבד??אני חייבת לציין שעשיתי המון אני בחורה אקטיבית,טיילתי בעולם, הייתי בחוגים שונים ,באתרי היכרויות הייתי כ 6 שנים ,התחילו איתי גברים במקומות רבים וגם אני התחלתי ,מרגישה ויודעת שניסיתי הכל ופשוט המזל לא היה שם.במקרים רבים הבחורים שביקשו לצאת איתי וחיזרו אחריי נעלמו באופן מסתורי ברגע שנענתי להם.בשנתיים האחרונות מצאתי את עצמי יוצאת עם בחורים שהם כלל לא הטעם שלי ונתתי צאנס לכל מי שהציע ובאמת הייתי מוכנה להתפשר ,אך גם זה לא הלך והבנתי שעל אהבה לא אוכל לוותר.דבר חשוב שאציין וקשה לי לומר שבשל הבדידות הקשה ,מזה מספר חודשים אני לוקחת כדורי שינה וכדורים לדיכאון כי זה הגיע לרמה שאני לא יכולה להתמודד עם החיים והבדידות התהומית שאני חשה.כל השבוע אני עסוקה עד השעות הקטנות של הלילה ובשישי שבת -זה נוחת עליי, הבדידות.אני כמובן מרגישה אותה כל השבוע וכל לילה אבל בסופשים פשוט אני לא יוצאת מהבית בכלל. אין לי לאן ואין לי עם מי.תחושה פשוט של נגמרו החברים וגם לא מעניין אותי כי אני רוצה בן זוג.מה ניתן לעשות במצבי והאם ישנה תקווה שבגילי עוד אפשר למצוא חבר ראשון??חייבת עזרה..תודה.

ד"ר אורן חסון
לחפש אהבה
09.06.2010 • 12:29

אני יקרה,
את אשה פעילה מאד, מצליחה מאד ומרתקת, שעשתה הרבה. אלא שלמרות כל אלה, את לבד מדי. לפעמים, ובזה את צודקת, זה עניין של מזל: קרי, מקריות לא מוצלחת. אבל זה לא משנה את השורה התחתונה, ואת התחושה שהיא משרה עלייך.אני מציע לך להתחיל ביעוץ פרטני. לא בגלל שזה בהכרח הכי טוב שיש. הכי טוב שיש במקרה שלך היה יכול להיות תמיכה של חברים וחברות ובני משפחה. אלא שהעובדה היא שאת לא מקבלת את התמיכה הזו, או לפחות לא במידה שתספק אותך. אחרת לא היית כותבת שאת בודדה ברמות מטורפות. אז לכי לייעוץ, כדי להחזיר לעצמך את הבטחון, את הפרופורציות, וגם כדי לבחון את החיים והקשרים שלך מחדש, ולראות אם משהו במה שאת עושה מפריע לך להשיג קשר מתאים, שאת לא שמה לב אליו, או שיש לו משמעות שונה מכפי שאת מעריכה. חשוב שתגיעי למישהו שגם מתמצא בתקשורת וביחסים, כי זו הבמה שאותה את צריכה לבחון. בעיקר, לפי מה שאת אומרת, שאלו שביקשו לצאת איתך, נעלמו באופן מסתורי לאחר שנענית להם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אביב
בבעיה
09.10.2010 • 01:49

אני די מבין אותך, גם לי היה ויש אותו סיפורמה שכן אוכל להמליץ,היי את כפי שאת אוהבת(זה בסדר אם את מרגישה פצועה או בודדה-את אמורה להרגיש כך)לבינתיים תתחזקי ושמרי על אנרגיות כיון שזה רק יעזור לך להפחית את רגשות התסכול לאחר דייטים כושלים (תוכלי גם לבצע סינון מקדים ולא לצאת עם כל אחד).בשישבת זה בסדר גמור אם את בבית, עדיף לטעמי מאשר לצאת ולראות זוגות או יחידים יושבים בבארים. תקראי ספר טוב תשתי כוס יין אולי סרט, למה לא?הרי בסוף את תמצאי את האחד,אהבה בודאות תהייה לך.אז גם אם אין עדיין לך עדיין אהבה אמיתית, לפחות כרגע תחיי בשקט נפשי.