החלטה קשה: אהבה או ילד נוסף
נטלי
פרידה על רקע רצון בילד משותף
⌄
שלום,
אשמחלשמוע דעות.אני גרושה ויש לי שני ילדים בגילי 13 ו 10 יש לי בן זוג מזה שנים ויש לו 4 ילדים 13-11-9-7.אני מאוד רוצה לגור ביחד ורוצה מאוד תינוק משותף.בן הזוג שלי לא מוכם בכלל לשמוע על תינוק \חתונה \ ומגורים משותפים לא נראים באופק.אני בת 35 והוא בן 40. לפני שנתיים נכנסתי להריון והוא התנהג כאילו חרב עליו עולמו היה לי קשה מאוד ונאלצתי לעשות הפלה למענו.אתמול נפרדנו הוא טען שלעולם לא יוכל לתת לי את השאיפות והרצונות שלי ושאני צריכה למצוא מישהו טוב יותר שיירצה אתזה איתי.יש בנינו אהבה נדירה שקוראת פעם בחיים !!!אני תמיד הרגשתי שאני מוותרתעל המון דברים מאוד משמעותיים למען האהבה הזאת. אבל מפחדת להצטער כל חיי על שלא הגשמתי את הרצון לילד וחיים משותפים.חשוב לי לשמוע דעות...האםאהבה לפעמים זה לא הכול
נטלי
פרידה על רקע רצון בילד משותף
⌄
בסך הכול רציתי לגור ביחד על נישואין ויתרתי \הפלה עשיתי בכאב גדול למענו.למה רק אני צריכה לוותר לא ביקשתי הרבה רק לגור יחד...אחרי 4 שנים.אשמח לעוד תגובות..תודה
ד"ר אורן חסון
מה שסבתות אומרות
⌄
נטלי יקרה,
את צריכה להחליט מה חשוב לך יותר. האהבה, או עוד ילד. את מחזיקה רק קצה אחד של האהבה, ואומרת: הוא צריך לוותר לי בשל האהבה, לא? ושוכחת שיש לזה גם קצה שני, והוא: אני רוצה להישאר איתו, למרות הכל, למען האהבה.האהבה היא לא הכל, נטלי. את רוצה עוד ילד, ולך זה חשוב יותר מהאהבה. את צריכה להכיר בזה. או, אולי, פוגעת בך בעיקר ההבנה שהוא לא מוכן ללכת לקראתך, ואולי לא אוהב אותך באופן האינסופי שאת מצפה ממנו, למרות שגם את לא אוהבת אותו באופן אינסופי כזה.את לא יכולה להכריח אותו להביא ילד נוסף. יש לו ארבעה משלו, ולך יש עוד שניים. בשלו הוא חייב לתמוך, וזה עומס כלכלי גדול, ואני לא יודע אם ועד כמה הוא שותף איתך או תומך גם בך. להביא ילד נוסף, זה עומס כלכלי ורגשי, שהוא כנראה לא מוכן לו. אם זה לא מתאים לך, אל תאשימי את האהבה. לא את שלו, ולא את שלך. לכי עם מה שחשוב לך יותר.ועל סמך מכתבך השני, יצאתי קצת מבולבל, כי את אומרת שבכלל כל מה שרצית זה רק לגור ביחד... ולכן אני מתרשם שהרצון המנוגד שלכם לילד משותף הכניס ביניכם הרבה מתח, ואולי בעקבות המתח הזה הוא החליט שכל הקשר הזה לא מתאים לו. אחרי הכל, גם אם יש אהבה גדולה, יש אנשים שזקוקים יותר לשלווה שבצידה מאשר לאהבה עצמה. משהו לא מתאים לו , אולי בכלל, ואולי לא איתך. המסקנה? בטח שמעת מסבתא שלך (אני לא יודע, אבל כך אומרים שסבתות אומרות) שאהבה זה לא הכל בחיים.