יחסים יציבים: עצות ופתרונות

תאריך פנייה: 21.05.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
חסוי
עזרה דחופה בבקשה
21.05.2010 • 11:12

שלום
אני בן 20 היתה לי חברה בת 17 היתה לי תמחלה הקשה עכשיו מרוב שנהייתי הייתי איתה שנתיים נפרדתי ממנה והיא הפנימה תפרידה אמרתי לה אני רוצה לחזור והיא אמרה לי שנשבר לה הלב פתחתי עליה נורמולוגיה לאדע זה נכון הדבר הזה? אמרו לי שיהיה לה רק 2 אהבות בחיים ושאלתי אותה לפני כמה זמן העם היה לך אהבה לפני והיא אמרה שכן עכשיו אני כל הזמן חושב עליה מנסה להחזיר אותה והיא אומרת לי שזה לא ילך אפילו בכיתי לה היא אהבה של החיים שלי אני יודע אתזה בלב אישית היא עושה לי שהיא לא נהנת איתי הכל נהיה הפוך אני רודף אחריה והיא לא אחרי היא התחילה להסתובב עם בנים אחרים וזה וכואב לי אני הראשון שלה בהכל וזה ומה לא ניסיתי להחזיר אותה היא מתנהגת עכשיו מוזר אומרת לי שהיא מבולבלת שהיא צריכה זמן להבין עם היא רוצה היא מפחדת להפגע עוד פעם אני באמת לא יודע מה לעשות אני כמו טמבל מתקשר אליה ואומר לה רוצה לצאת כבר מהרגל כיהייתי איתה 24שעות תמיד לפני הצב''א עכשיו הרסתי הכל אני מרגיש אבוד בעולם =[ כי אני כמו טמבל אמרתי לה הרבה דברים שהיא תהיה מבולבלת כי הייתי מבולבל למה אני לוקח פרדניזון זה מכניס אותי למצבים דיכאוניים וכאלה אני לאדע באמת מה לעשות ?

ורד
עזרה דחופה בבקשה
22.05.2010 • 02:48

אהלן,עד שיענו לך יקח עוד יום (שבת היום)...אז אני מציעה קודם שתרד מהעיניין של נומרולוגיה, זה לא מדע בדוק וכבר אמרו חכמים:"הנבואה ניתנה לשוטים" (בתרגום חופשי רק טמבלים או אנשים מיואשים יאמינו למגלי עתידות). לגבי הבחורה, הדרך שלך עד עכשיו בטוח לא תחזיר אותה..ומניסיון של שנים, אני יודעת ששום דבר בכוח ובכפייה לא הולך במיוחד לא בעינייני אהבה. תן לבחורה הזו שקט, תעסיק את עצמך כמה שיותר- חברים/עבודה/כדורגל/בנות...אתה עוד צעיר והיא לא האחרונה.אני מאמינה שאם היא אכן האחת כמו שאתה חושב, היא תחזור אליך (אחרי השקט)שבת שלום!

ד"ר אורן חסון
יציבות
23.05.2010 • 00:02

חסוי יקר,
את עניין הנומרולוגיה אתה יכול לשכוח, ולא להתחשב בזה. אין בזה ממש. לגבי החברה לשעבר שלך, ברור שהיא מבולבלת, כי אתה בלבלת אותה. התוצאה היא שהיא לא יכולה לסמוך עליך שהיחסים איתך יהיו יחסים יציבים. אני מציע לכן שאולי תעבוד קודם על היציבות של עצמך. כי בין אם מדובר בחברה הזו, או בנערה אחרת בעתיד, יהיה לך קשה מאד לשמור עליהן כאשר אתה עצמך אינך יציב.מכיוון שאתה לוקח תרופות המשפיעות על מצב הרוח והדכאונות שלך, אני מציע שתלך אל פסיכיאטר, שיעזור לך להסדיר את המצב התרופתי שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083