בעלך חסר לו - מה עושים?
חסוי
יחסים קרים
⌄
בוקר טוב,אנו נשואים כ-4 שנים + ילדבמשך כל הנישואים שלנו לא היינו זוג יונים, תמיד היו בינינו חילוקי דעות, הן על חיי היום יום ובעיקר על המשפחות של כל צד אך תמיד ידענו למתן אותם.בינינו לבין המשפחות יש יחסים מצוינים המבוססים על כבוד הדדי אך הבעיה מגיעה שאנו מדברים בינינו כאשר הבעיה היא שבעלי כל הזמן מרגיש שמשפחתי רואה את בתי יותר מאשר את הוריו ולמעשה כל הזמן יש מתחים בינינו....בעלי טוען שההורים שלי רואים את בתי כל יום (גרים באותו בנין) והוריו רואים רק בסופי שבוע.... הבנתי לליבו והצעתי לו שפעמיים בשבוע ניסע אליהם ונבקר אותם, אך מכיוון ששעות העבודה שלו הם בלילה זה לא מסתדר... מה שבעצם קורה זה שבעלי מגיע הביתה ממורמר, קר, חסר מצב רוח וכך במשך כל הזמן.ניסיתי להציע לו אפשרויות לבקרם בימים אחרים אפילו הצעתי לו שאני פעמיים בשבוע יסע אליהם עם בתי ואז הוא מתעצבן שאני בכלל מעלה הצעה כזאת ללכת בלעדיו.אז למעשה נותרתי בלי כלים לרצות אותו, היחסים בינינו קרים, כל פעם שאנחנו רואים במקרה את משפחתי בחוץ אני מרגישה לא נעים, מפריע לו שאני פוגשת אותם ומפריע לו אפילו שאני מדברת איתם.מה לעשות ואיך להתנהג?תודה.
ד"ר אורן חסון
את חסרה לו...
⌄
חסוי יקרה,
עושה רושם שקצת לבד לבעלך.יתכן שחסרה לו המשפחה שלו, והוא מקנא ביחסים החמים שלך עם בני משפחת המורחבת, וזה לא קל לו. יתכן גם שהיחסים ביניכם לא מספקים אותו, ושקשה לו לומר לך שאת חסרה לו, ושהוא רוצה יותר קירבה וחום. גברים רבים לא יודו בזה בקלות, גם לא בפני עצמם. קל לו יותר להאשים את היחסים שלך עם בני משפחתך (מה שבאופן פרדוקסלי, קצת מרחיק ביניכם, שזה ההפך ממה שהוא רוצה). בתנאים שאתם חיים, את כנראה עושה את מה שצריך באשר ליחסים שלו עם משפחתו, אבל את רואה שזה לא מספיק, ואולי כי זה לא רק זה. המשיכי בזה, אבל גם תני לו יותר תשומת לב, ויותר חום. הוא באמת צריך את זה.זה לא ייפתר ברגע, וגם לא בתוך חודש. אבל ככל שהאוירה ביניכם תהיה טובה יותר וחמה יותר, הוא ירגיש טוב יותר, ויתלונן פחות.
חסוי
את חסרה לו...
⌄
תודה רבה לשניכם על התגובות...