חשד לפלירטוט בין חבר לאישה

תאריך פנייה: 18.05.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בעל
האם זוהי נורה אדומה??
18.05.2010 • 13:05

חברי מכנה את אשתי "יפיופה", התרגלתי לזה ולא רואה בזה טרגדיה.אגב, מדוע חייב לקרוא לה תמיד יפיופה, קשה לו לקרוא בשמה הפרטי והיפה??. אך לפני מספר ימים כשאשתי צעדה לאיטה ברחוב על מדרכה צרה, ראיתי אותו מרחוק מזדרז בהליכה והתנגש איתה בגופו, כאילו נתקל בה "בלי כוונה".היא הסתובבה ראתה אותו, היא היתה המומה ולא הגיבה מרוב הלם. הוא התנצל והלך איתה מעט, הם קשקשו וכל אחד הלך לדרכו הביתה. הרי יכל באותו מידה לבקש סליחה ואז היתה מפנה לו מקום ללכת או היה עוקף אותה , מדוע היה "חייב" להתנגש איתה?!, גם לפעמים הם שניהם מפלרטטים ביניהם קצרות. האם התנהגותו אמורה להדליק נורה אדומה עבורי???

ד"ר אורן חסון
נורה צהובה בדרך לאדומה.
19.05.2010 • 22:09

בעל יקר,
אני לא יודע אם יש משהו בין החבר שלך לבין אישתך, אבל ללא ספק יש שם משהו שמפריע לך. גם המכתב שלך אינו ברור באשר למה שאתה חושב שקורה שם. מצד אחד אתה כותב שעושה רושם שהחבר שלך מחזר אחרי אשתך שלא ברצונה, ומצד שני אתה כותב שהם מפלרטטים ביניהם קצרות. אני מניח שאתה מאמין יותר בחלק הראשון מאשר השני, כלומר, שהוא זה שיוזם ומנסה, והיא זו שלא מעוניינית, ואולי משתתפת בדיאלוג של פלירט קצר כדי להיות מנומסת, ולא יותר. ואולי אפילו בגלל שהיא מכבדת אותך, כי הוא חבר שלך.מה שחסר לי הוא הדיאלוג בינך לבין אשתך. דבר איתה. אם מה שהוא עושה באמת מפריע לה, הרי קיבלת חיזוק לכך שהחבר שלך אינו חבר של ממש. התנער ממנו, ונתק מגע. אתה לא רוצה חבר שאינך יכול לסמוך עליו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083