בכי וחוסר אונים
רינת
חוסר וודאות מחרפן
⌄
שלום,
אני יוצאת עם מישהו חודש וחצי. במשך כל אותה תקופה הוא הרעיף עליי אהבה והיה שולח סמסים של געגועים, היה מתקשר כמה פעמים היום ואומר כמה הוא מתגעגע. לפני ארבעה ימים הוא התקשר אליי בצהריים ואמר שהוא בדרך לפגישה עסקית ושאני לא אשלח לו סמסים (הוא היה נשמע קצת מרוחק ) ובאותו היום כבר לא שמעתי ממנו. יום למחרת הוא לא התקשר , בצהריים שלחתי לו סמס ידידותי ( על מנת לבדוק את הדופק) לאחר שעתיים ללא תגובה שלחתי לו סמס שאם הוא כבר לא בעניין אז שיומר לי, לאחר שנייה הוא מתקשר אליי ואומר לי שאני אפילו לא יחשוב על זה ושהוא חושב עליי ומתגעגע גם אם הוא לא מתקשר. וככה זה נמשך שלושה ימים. אתמול גם היה סמסים דומים (כי אני מרגישה שהוא מסנן אותי למרות שהוא מכחיש) ושוב בוא טוען שהוא עובד . ככה יוצא שאנחנו כלל לא נפגשים או מדברים. היום בבוקר כבר לא יכולתי להתאפק ומרוב עצבים וחוסר וודאות סמסתי לו שאם הוא לא מעוניין בי, אז לא צריך. אחרי שנייה הוא התקשר וישר תקף וצעק עליי כך :" תגידי, את בסדר? אני בעבודה !! למה את שולחת הודעות עוד פעם??!!!" נפגעתי מאוד, לא יכולתי להתמודד עם הצעקות, ואמרתי לו :" טוב ביי" ותרקתי את הטלפון. מאז הוא לא מתקשר ולא יוצר קשר, לא מתעניין ולא מראה סימן חיים. מה שגורם לי להתחרפן זה שאני אחת שמבינה עניין מהר. אבל הוא הצליח לבלבל אותי מאוד , מצד אחד הוא אמר את מה שאמר, מצד שני הוא לא מתקשר ויוצר קשר , מצד שלישי כשאני יוזמת קשר הוא צועק ותוקף . האם פספסתי משהו? אני כבר לא יודעת מה קורה פה. אני מאוד יודה לכם אם תסבירו לי מה פשר התנהגותו המוזרה והפוגעת.
רינת
חוסר וודאות מחרפן
⌄
מה קורה לי? אני לא מפסיקה לבכות. בחיים לא הגבתי כ"כ קשה במצבים כאלה. למה זה קורה לי?