אח ואהבה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.05.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילי
מבולבבלת
17.05.2010 • 20:22

אני מאוד מבולבלת אני יוצאת אם בחור ניחמד יצאנו פעמים ולי אין קליק אין את זה אבל מה שמוזר יש לו אח ואני נדלקתי מאודדד מאודדדדד מאוד מה לעשות אני לגבר שאני יוצאת אמרתי לו בפגישה השניה שהוא נחמד אבל לא ניראה לי הקשר עוד בפגישה הראשונה לא נראה לי אבל נסתי עוד פגשיה ואח פשוט נדלקתי הוא גם רוצה קשר אבל לא רוצה לפגוע באח שלו מה לעשות שננו בני 40 לא ילדים אני גרושה והוא גרוש רק אח בן35 רווק ולא מראה החצוני עשה לי את ממש לא הגבר שאני יצאות הרבה יותר יפיפיהההה אבל אין קליק אני מעשנת סגירה ליום יומים לא יותר וזה מפריע לו הוא אמר לי שהוא לא מוכן למישהיא מעשנת ולא זה לא מפריע אולי אני מעשנת קצתת אבל בא לי פעם בא סיגריה אחת פניק קטן הרגל קטן אפילו פעם בשבוע זה ממשרבה

ד"ר אורן חסון
בין שני אחים
19.05.2010 • 22:04

לילי יקרה,
לא הבנתי מי מהשניים לא מוכן למישהי מעשנת, האח או הבחור שאיתו יצאת. אבל הבנתי שאת אחרי שתי פגישות בלבד, והספקת לראות את אחיו, ונדלקת עליו, ובין לבין הפגישות הללו, אפילו הספקת לדבר עם האח, הבנת שהוא רוצה, וגם שהוא לא רוצה לפגוע באחיו.הוא צודק. כלומר, במצב הנוכחי, אחיו חשוב לו יותר ממך, ובצדק. אבל... נסי אם כך לדבר עם הבחור שאיתו נפגשת. תגידי שלא הרגשת אליו שום דבר, למרות שהוא מאד נחמד, ושאין לזה סיכוי. ותגידי לו גם שדווקא אחיו כן מוצא חן בעינייך, ושאלי אותו אם הוא נותן לך את ברכת הדרך.אם הוא אוהב את אחיו מספיק, וירצה באושרו, ויפרגן לו, אז הכל בסדר. ואם לא, ממילא אין לך סיכוי, כי האח, שעליו נדלקת, כנראה שלא יסכים להיות איתך ללא הסכמת אחיו הבוגר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083