בן זוג לא מעורב בילדים

תאריך פנייה: 26.05.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מורן
בעיות בנישואים
26.05.2010 • 14:23

שלום
ד"ר חסוןשמי מורן אני בת 31 בעלי מבוגר ממני בשמונה שנים חצי שנה אחרי שהכרנו נישאנו אנו נשואים כמעט שש שנים יש לנו שלושה ילדים הגדול בן 5 בת -3.5 ובן - 2 , בעלי עובד מאוד קשה המון שעות . ועכשיו לבעיה - הבעיה היא שגם כשהוא נמצא בבית הוא לא לוקח חלק בעבודות הבית וגם לא בגידול וחינוך הילדים, מהרגע שהוא חוזר מהעבודה ועד הרגע שהוא הולך לישון הוא יושב על המחשב ומשחק, ניסיתי להסביר לו שמכיוון שגם אני עובדת בבקרים אז אני אשמח לעזרה כשהוא מגיע הביתה אך שום דבר לא עוזר, אין לו טיפת סבלנות לילדים וכל הדברים האלה גורמים לי להרגיש ממורמרת דבר שכנראה מורגש בבית כי הבן הבכור שלי מאוד מושפע ממצבי הרוח שלי אינני יודעת מה לעשות כדי לגרום לו להבין שאני חייבת את עזרתוניסיתי לשכנע אותו ללכת ליעוץ משותף הוא אינו מוכן, אני לא רוצה לסיים את הנישואים אני רוצה לנסות להציל אותם איך עושים את זה?

ד"ר אורן חסון
ללמד אותו לא לפחד מהילדים שלו
26.05.2010 • 16:40

מורן יקרה,
אני מניח שבן זוגך מוצא הצדקה לפטור שלו מענייני הבית, בכך שהוא עובד קשה. הקושי העיקרי, לדעתי, הוא שהוא לא נהנה מספיק מהילדים, מה שמלחיץ אותו ביחסים איתם, ביחסים איתך, ובצורך לתרום בבית.יעוץ זוגי חשוב כדי לשנות, אבל אם הוא לא רוצה, לכי ליעוץ כזה לבד. יש דרכים שונות שבעזרתן את יכולה ללמוד לקרב אותו אל הילדים, ולהרגע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083