גירושין והשפעה על ילדים
נטשה
גירושים
⌄
אני גרושה טרייה ואמא לשניים בני 8.5 ו6התגרשתי עקב רומן שניהלתי ועדיין נמצאת בקשר עם אותו בחור.לאחר שאמרתי לבעלי שאני מעוניינת להתגרש הוא התחיל עם מעקבים וחוקרים וגילה על הבחור.אני עדיין גרה עם הגרוש שלי באותו הבית לעוד חודש וחצי..ה"מאהב" שלי עדיין נשוי אך לא גר בבית 9 חודשים, יש לו בעיות עם הגירושים מצד אישתו.הגרוש שלי עכשיו התחיל במסע צלב נגד אותו בחור, הוא אמר גם אם זה יעלה לו אלפים הבחור הזה ואני לא נהיה ביחד.זה התחיל בזה שהוא יצר קשר עם אישתו וסיפר לה על איך שבעלה הורס נישואים והוא ממשיך להיות בקשר איתה בשביל לספר לה על כל המפגשים שלנו.הוא שולח אחריי בלי הפסקה חוקרים ומעקבים. מתפוצץ כל הזמן שאני יוצאת מהבית.אתמול הגרוש שלי אמר לי שעכשיו הוא יתחיל לספר לכל הסביבה והמכרים של אותו בחור מה הוא עשה כדי שלא יוכלו להסתכל עליו בקיצור הוא רוצה להרוס אותו בשביל שהוא יתרחק ממני.אני לא יודעת מה לעשות... הוא מתנהג כמו משוגע...אודה לנקודת מבט שלך
ד"ר אורן חסון
להתחיל לבנות מבסיס רע
⌄
נטשה יקרה,
מן הסתם, בעלך כועס מאד, ופגוע מאד, ורוצה לנקום. בך, בעיקר, אבל גם במאהב שלך. שאלת לנקודת המבט שלי, והיא פשוטה - שכל זה מזיק קודם כל לילדים שלכם. הם בודאי שומעים על זה, ואם עדיין לא, הם ישמעו על זה. עצם הסכסוך הקשה שבין אבא לאמא, קשה עליהם ומשפיע עליהם. רק למענם, היה צריך לדעת לשמור על איפוק. זו נקדות המבט שלי, שבינה לבין השקפת עולם ומוסר אין דבר. אני לא נכנס לזה בכלל. אלא שנקודת המבט שלי לא תועיל לך, היות שאני לא מדבר איתו, ובעיקר - היות שאינו מקשיב לי.את רוצה לבנות את חייך מחדש, והוא מקשה עליך. באמת חבל לי, ובאמת צר לי על כך, ואין לי שמץ של מושג מה את יכולה לעשות או לומר לו, כדי לשנות זאת. האם את יודעת? האם יש משהו שאת כן יכולה לעשות ולא מוכנה לעשות כי את כועסת עליו? - אני מעביר את זה אליך, כי איתך אני מדבר. יתכן שאין לך דרך, אלא לספוג זאת ולהתחיל לבנות חיים מבסיס רע שהוא מייצר עבורך. אז נסי לעשות זאת בדרך הטובה ביותר שאת יכולה, ולו רק כי זה מה יש.