פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
חגי
זוגיות חדשה
⌄
ערב טוב שמי חגי זה יהיה קצת ארוך וטיפה חופר מצידי אבל רציתי לדעת אם זה נכון לגביי ולגביי בת הזוג שהכרתי
לפני בערך כחודש הכרתי בחורה ממש נחמדה ומצאה חן בעייני התכתבנו דיברנו פרק זמן של שבועים רוב השיחה זרמה בעיקר עם הומור שיחות נפש עד שהגיע הרגע שנפגשנו וכן זה קרה נפגשנו ישבנו בפאב ממש נחמד שוחחנו ומדי פעם היא הייתה מזכירה את האקס שלה לא כל כך ייחסתי לזה חשיבות כי אני לא אוהב לשפוט על ההתחלה או יותר נכון האמנתי ורציתי שהזכירונות עליו יעלמו באמת שבכל רגע נתון תמיד גרמתי לה לחייך ולצחוק היו לנו שלושה דייטים מדהימים וכימיה ממש מטורפת היה ערב אחד שהרמתי לה שיחה וגיליתי משהו מפתיע שהיא הייתה אצלו היה בי כעס גדול יותר נכון אכזבה קטנה שפשוט התרחקנו לתקופה לא ארוכה. חזרנו לדבר שוב והיא פתחה לי את הלב היא סיפרה לי שהקשר עם האקס שלה היה קשר ידידותי של המון שנים עד שהתפתח לקשר זוגי והחזרה הייתה לבדוק אם אפשר להציל את הקשר הזה והניסיון כשל היא סיפרה לי שהוא די קנאי והקנאות לא הפסיקה שפשוט אהבה ירדה לה והפרידה הזאת היא סופית ולא תחזור תמיד חיזקתי אותה עודדתי אותה נתתי לה הרגשה שאני פה ולא וויתרתי עלייה (חס וחלילה לא ניצלתי את הרגע שהיא נשברה) אבל מבחינתי המשבר הזה שעבר עלייה הוכיח לי ולה שגם ברגעים קשים אני איתה ותומך בה אנחנו יוצאים במסתבר כבר 7 דייטים אתמול יצאנו לשחק סנוקר כשהמשחק נגמר יצאנו והיא אמרה לי משפט כזה ״ חגי אני מעריכה אותך מאוד ואני הכי שמחה בעולם שהכרתי אותך אבל אני לא רוצה שתפגע מימני אולי אתה נמצא במקום שאתה רוצה יותר ואני במקום שאני לא יודעת״ היה לנו שיחת נפש ארוכה כזאת שבה חיזקתי אותה ואמרתי לה שאני מבין אבל שלא תוותר ודלת אחת נסגרת ופתאום דלת חדשה נפתחת ויותר מזה אמרתי לה שגם ברגעים שהיא נשברה לי כן בדמעות בטלפון המשכתי לחזק אותה ולתמוך בה וכח היופי בזוגיות זה להיות גם ברגעים הקשים והפחות נעימים ולדעת להיתמודד
סגרתי לה משהו מדליק ליום הולדת אני מרגיש שאנחנו מתקרבים היא אפילו שמה עליי את הראש שלה בנהיגה
השאלה שלי היא ? האם הלחימה שלי נכונה? האם זה קשר שיכול להיתפתח? האם בכלל זה נכון כל המצב הזה?
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
⌄
חגי
בני כמה אתם?
⌄
26