קשר בתחילתו: סימנים לבעיה

תאריך פנייה: 23.12.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אפרת
יחסי מין משעממים
23.12.2015 • 23:05

אני בת 25, חבר שלי בן 27... אנחנו ביחד שלושה חודשים. אנחנו מסתדרים יפה יחד, מאוד אוהבים וכיף לנו. יש עניין שמפריע לי.
אני מרגישה שהסקס איתו משעמם.. לא מלהיב אותי מספיק. בנוסף הוא לא מספיק מחמיא לי ומתלהב ממני.
אני כל הזמן משווה לאקס שלי. היה לנו סקס מדהים. הוא היה מספק אותי מאוד, היינו מגוונים ועושים את זה במקומות שונים ובתנוחות שונות, הוא פשוט היה טוב וכל תנוחה איתו הייתה מדהימה. וגם כשהוא היה מענג אותי זה היה מדהים. לעומת זאת עם החבר הנוכחי, כשהוא מענג אותי זה לא תמיד נעים, לפעמים אפילו מציק. כשאנחנו שוכבים זה תמיד פעם אחת הוא גומר מהר ואז נרדמים. אני אוהבת רק להיות עליו כי דוגי כואב לי איתו וכשהוא עליי לא כזה נעים. אבל כשאני עליו הוא גומר מהר.
בנוסף אני רגילה שהאקסים שלי היו יותר מדברים וקצת יותר בוטים. היו אומרים שאני סקסית, שהגוף שלי מדהים, שולחים לי הודעות שהם חרמנים עליי וכו׳ והחבר שלי לא מדבר ככה. מביע אהבה אבל לא חרמנות. זה חסר לי, אני מרגישה שאני מתחילה להשתעמם ולא נעים לי להגיד לו. אמרתי לו שהוא אדיש והוא אמר שאם משהו מפריע לי שאדבר איתו על זה אבל זה מביך אותי. המצב גורם לי להתרגל לסקס משעמם ולעשות רק כדי לסיים עם זה. אנמ אוהבת סקס וחבל לי שזה המצב. מה כדאי לעשות?

ד"ר אורן חסון
רק כי זה ברקע
24.12.2015 • 12:38

אפרת יקרה,
האמת? אני לא בטוח שתשרדו זאת זמן רב. כי הוא ימשיך לתת לך את מה שהוא יכול, ו כי את תמשיכי להרגיש מאוכזבת. אתם רק בתחילת הקשר, וזה כבר מכרסם בך. התאורים הגרפיים שלך של מה שהיה לך בעבר ושל מה שיש לך איתו, מצביעים על אישיות שהיא לפחות בהבט הזה כנראה רחוקה מאד מזו של בן זוגך. קחי את הזמן וראי איך את מסתדרת עם זה לאורך זמן, ובעיקר, אם את יכולהלקבל את מה שיש. בלי זה, לא תשרדו את הקשר הזה זמן רב, כי לא תהיי מרוצה, ואז המריבות שלכם יהיו אולי על דברים אחרים בכלל, אבל רק כי זה ברקע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083