פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 18.12.2015 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
יוסי
בחורה מהעבודה
18.12.2015 • 14:58

בחורה שהתאהבתי בה גיליתי דרך ידידים שלה שהיא יוצאת עם מישהו , האם עליי לקבל את זה או לנסות להילחם עליה ?גם כל הזמן , אולי זה רק בראש שלי אני מרגיש שיש רמיזות קטנות שאולי היא כן מחבבת אותי , שולחת הודעות רק אליי על מפגשים של חברה מעבודה, מקניטה אותי בצחוק

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
20.12.2015 • 17:16
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יוסי
בני כמה אתם?
20.12.2015 • 19:43

אני 29 היא 30 , 31

ד"ר אורן חסון
למה זה טוב, בעצם?
20.12.2015 • 21:50

יוסי יקר,
קח בחשבון ש"להילחם עליה" יכול להחשב גם כהטרדה. האם היא מפלרטטת איתך? ואם כן, האם היא מפלרטטת איתך רק למען האגו?- לא יודע. אבל אתה מבין מזה שאם היא נמצאת בקשר אחד, ומפלרטטת עם אחר, אז אולי היא תעשה זאת גם כאשר תהיה אתך. אם זה נכון, וזה לא רק פרי המחשבה והפנטזיה שלך, אז יש כאן שדר לא נעים של אי יציבות, שטוב בשביל סטוץ, אבל אולי לא בשביל אהבה.

בברכה,
יוסי
למה זה טוב, בעצם?
20.12.2015 • 22:01

לא ניסחתי את עצמי כנראה טוב,עד עכשיו בחורות שאמרו לי לא , המשכתי הלאה ולא דיברתי יותר עם הבחורה יותר וגם בסוף היא יצאה מחייעכשיו המצב שונה , אני מכיר אותה כבר כמה שנים , לא ידיד קרוב שלה אבל מדי פעם יוצא לי לדבר איתהבגלל אכזבות העבר לא רציתי אפילו לחשוב על משהו מעבר למרות שתמיד חיבבתי אותהולמרות זאת, לא רציתי לפספס מישהי מאוד מיוחדת אז ביררתי עם היא פנויה כי בעצמי לא יכלתי לעשות את זה ואמרו לי שהיא יוצאת עם מישהואז או שאני שוב מוציא אותה מחיי , מה שקשה כי אני אמשיך לראות אותה במסדרונותאו שאני מנסה לזכות כן בחיבתה (ואין לי מושג גם איך)

מישהי
הבנת הנקרא...
24.12.2015 • 09:52

לא קראת את מה שהד"ר ענה לך, או שלא רצית להפנים, תקרא טוב את התשובה שלו "למה זה טוב, בעצם?" הוא ענה בדיוק על מה ששאלת.

ד"ר אורן חסון
ידידות קודם?
24.12.2015 • 12:31

יוסי יקר,
מצד אחד, "מישהי" צודקת. כבר כתבתי לך שאולי אתה צריך לשקול מחדש, ומתוך תשובתך אני מבין שממש לא בא לך לראות את הסיבות למה אתה צריך לשקול מחדש.מצד שני, אתה שואל שאלה כללית יותר, הנוגעת לחוסר ביטחון שלך בלנסות לפנות למישהי שמוצאת חן בעיניך. במקרה הזה, ראה את תשובתי ל-ד.ק. (5 פניות מתחת), ואולי זה יועיל לך. אחרי הכל, אם תצליח ליצור קשר של ידידות, תלמד להכיר אותה טוב יותר, תוכל להבין טוב יותר מה היא רוצה, ואולי אפילו להחליט אם אתה רוצה או לא, מבלי "להטריד" אותה.

בברכה,