התאהבות ברופא - את לא לבד

תאריך פנייה: 31.01.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דניאל
התאהבות במנתח
31.01.2016 • 10:22

בוקר טוב .שלום בת 38 נשואה+ 4 , באושר כבר 18 שנה , לאהוב נעוריי , מעולם לא הייתי עם גבר אחר מלבדו , הוא חברי הטוב ביותר ואני אוהבת אותו מאוד, הוא גם נראה טוב וגם הטעם שלי חיצונית .לפני כחודש נאלצתי לעבור ניתוח דחוף ,שהציל את חיי .מאז אני לא מפסיקה לחשוב על המנתח שלי , פשוט חושבת עליו כל הזמן , מרגישה כמו "קראש" של ילדה בת 16 .למרות שהוא נשוי ולפי מה שהבנתי ממנו באושר ,וגם אשתו היא חברתו הטובה ביותר , כי צחקנו על זה באשפוז שכמה זה נדיר להכיר את הנפש התאומה שלך בכל המובנים .יש לציין שהרופא כלל לא הטעם שלי בשום מובן , מה גם שהוא גדול ממני ב 18 שנה ,פשוט הוא מקסים , כל שיחה אתו מרגשת אותי , והוא נורא דואג , בהתאוששות לא זז ממני , גם באשפוז .חשבתי שזה יעבור לי , לאט , עד שהשבוע הייתי עם בעלי באינטימיות ולא הצלחתי לסיים בלי לדמיין את הרופא ביחד איתי . הרגשתי רע עד עכשיו כאילו באמת בגדתי .אין לי מושג מה עובר עליי , הרי הרופא מעולם לא נתן לי רמז שהוא מעוניין בי , והאדם היחיד שאני מספרת לו הכל הוא בעלי ואני לא יכולה לספר לו את זה , גם בשל האגו שלו שיפגע וגם בשל העובדה שגם הוא אוהב את הרופא הנ"ל ומכבד אותו מאוד (מבחינתו הוא הגיבור שלנו שהציל את אהובתו ) .הצילו .

ד"ר אורן חסון
לחיות עם הפנטזיה
03.02.2016 • 19:52

דניאל יקרה,
אני לא יודע איך לומר זאת, אבל "החדשות הטובות" הן שאת לא לבד. זה קורה לפעמים שמשום מקום מתעורר רגש שכזה, ולא פעם זה אכן כלפי רופא מטפל, ובעיקר אם הוא אדיב ונחמד - כי האינטימיות נוצרת מעצם התפקיד, ויוצרת את תחושת הקירבה. מכיוון שאת לא לבד, כבר עניתי בעבר על שאלות דומות, ואני מציע לך לקרוא אותן. את הקישור תוכלי למצוא כאן:התאהבות בגבר אחר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083