להתמודד עם זה, ואז להחליט?

תאריך פנייה: 25.02.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
s.r
החברה מראה אהבה בדרך מציקה
25.02.2016 • 03:04

חברה שלי בת 23 אני בן 25 בהתחלה ממש התלהבתי ממנה, אבל בזמן האחרון אני מרגיש שיש לה אופי גרוע. אנחנו יוצאים כמה חודשים הכרנו דרך חברים משותפים .הקטע שלה להראות אהבה, זה לספר לי מה ריכלו עליי במשפחה שלה. או חברים משותפים או סתם אנשים שאנחנו מכירים. כל מפגש איתה היא מבאסת אותי ומספרת משהו שאמרו עליי...ראבק מה אני צריך את זה? כל פעם אני רב מחדש עם ידידים משותפים בגלל הפה שלה..ואני לא חושב שזה רק מאהבה כמו שהיא מתארת את זה.יש לומר שהיא דוברת אמת התעמתתי עם כמה אנשים ואכן הם אמרו את הדברים.לדעתי באופי שלה יש שליליות מתעסקת ברע ובזמן האחרון מורידה לי את החשק ממנה.. ביקשתי ממנה תפסיקי . והיא צעקה "אתה לא מבין שזה מאהבה שלי אליך?"חוץ מזה היא רכלנית גם על אחרים אוהב אצלה את הקלילות, טוב הלב, אבל שוקל להיפרד מה דעתך?

ד"ר אורן חסון
להתמודד עם זה, ואז להחליט?
25.02.2016 • 19:45

s.rיקר,
אני לא יודע לפני כמה זמן זה "בהתחלה" וכמה זמן לקח לך להכיר במה שאתה מרגיש "בזמן האחרון". האם זה שבועיים? האם זה חודשיים? האם זה שלוש שנים? כמה טוב אתה מכיר אותה? כמה טוב היא מכירה אותך?אבל אתה אומר דבר חשוב: לא אכפת לי לא לדעת את האמת, ולחיות בשלום. גם אם זה קצת במציאות מדומה, אבל בסופו של דבר אני חי עם המציאות המדומה הזו כבר הרבה זמן, וטוב לי בה, ואנשים הם טובים ורעים, ואני לא רוצה להתעמת עם החלקים הרעים שבהם - כי הסך הכל טוב. האם אתה יכול לעשות את זה למרות הגילויים שלה? - כנראה יותר קשה.סביר להניח שזה יישאר כך. סביר להניח שיהיה לה קשה מאד לשמוע דברים מהסוג שהיא שומעת, שלדעתה פוגעים בך, מבלי לומר. גם אם אתה תגיד לה שאתה מעדיף שלא לדעת. סביר להניח שזה מה שיש. השאלה היא אם תוכל לחיות עם זה לאורך זמן, ואני לא יכול לדעת. מצד שני, להיפרד ממנה מבלי לפתוח את העניין, להסביר לה את דעתך ולנסות להתמודד עם זה, לא יהיה הוגן כלפי שניכם. אולי כדאי לנסות ולהתמודד עם זה לפני שתחליט להיפרד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083