ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 228
-
שאלה לקראת חג החירות
שלום ד"ר חסון.נתחיל מזה שבעלי תומך בי כספית בזמן שאני בקורס לא זול . הבעיה מתחילה בזה שאנחנו ביחד שנתיים ואני כבר לא מאושרת במערכת יחסים הזאתי. די קשה לי להס...
-
אי שיוויון כלכלי
הכרתי מישהי,ואני איתה כבר כמה זמן.מבחינה כלכלית היא בעלת דירה ששווה בערך 2 מיליון ש"ח (עם משכנתה של מיליון)ואני עם חסכונות של 300-400 אלף , אני לא יודע איך ב...
-
זוגיות בגיל מבוגר יותר
היי,אני מנסה להכיר דרך אתרי הכרויות. שמתי לב שמה שהיה בעבר השתנה בגלל שהגיל שלי גם השתנה, אני בת 35, עד גילאי ה20 היו לי מלא פניות באתר, ככל שהגיל עלה כך גם ...
-
אהבה שנגמרת או משבר שמשפיע?
היי ד"ר אורן,אמנם אני בת 22 ועדיין לא נשואה, אך חווה בימים אלו משבר זוגי ומרגישה צורך בייעוץ כי הקשר הנוכחי באמת שונה מהרבה קשרים בעבר, וכן ראינו עתיד משותף....
-
בעל דו מיני
א.תודה על תשובתך.ב.יש לך המלצה איפה אפשר לטפל בזה?הוא טוען שלא הגיע למגע עם גבר,אך אני איבדתי את האימון בו,לא מאמינה לו שזה מתחיל ומסתיים בהתכתבות.האם אפשר ל...
-
זוגיות חדשה שמתקרבת
ערב טוב שמי חגי בן 25 (מזל בתולה הדגשתי את המזל כי בהמשך תדע למה אני מתכוון) הכרתי בחורה לפני כשבוע באתר הכרויות הייתה לנו שיחה טובה גיליתי ונוכחתי לדעת שיש ...
-
התלבטות אם להמשיך בקשר
אני גרוש בתחילת החמישים ,נמצא בזוגיות עם אישה גרושה כבר 7 שנים, זוגיות מדהימה, יש אהבה גדולה, גם כיום , ורצון להמשיך בזוגיות. יש ביננו דיאלוג מתמיד במשך השני...
-
לא מצליחה להמשיך הלאה
שלום ד"ר, כבר עברו 6 חודשים מאז הפרידה עם האקס. הקשר נותק לחלוטין. הייתי שלמה עם הפרידה עד לפני חודש כאשר שמעתי שהוא בקשר חדש ומאושר. מאז אני לא יכולה לישון....
-
ביישן/ איטי/ לא רוצה?
היי התחלתי לצאת עם מישהו בן 26 אני בת 23. יצאנו כמה פעמים ולא יסתדר.. לכל אחד היה מישהו אחר בראש.. ועכשיו החלטנו לתת לזה צאנס נוסף.. הבעיה היא שהוא מאוד איטי...
-
בעל לא מפרנס כראוי
שלום, התחתנתי עם בעלי לפני שנתיים וחצי. היום אני בת 31 והוא בן 49. אצלי זה נישאוים שניים, אצלו ראשוניים. יש לנו בת משותפת כבת שנתיים. כמו כן יש לי גם שני ילד...
-
בעלי לא סובל את המשפחה שלי
שלום, אני נמצאת במצב מאוד לא נוח! כבר תקופה ארוכה שהתרחקתי מהמשפחה המורחבת שלי כיוון שהם עשו משהו שפגע בי. סיפרתי לבעלי את סיפור חיי במשפחה שלי והסיפור הוא כ...
-
במערכת יחסים עם מבוגר
הייאני (גבר) במערכת יחסים עם גבר שמבוגר ממני, ולא היה לי אף פעם מישהו כמוהו.בנאדם מדהים, אמין, מצחיק, אבל הוא לא אף פעם לא היה במערכת יחסים רצינית, ופעולות ט...
-
נשואה לדו מיני
גיליתי לאחרונה שבעלי הוא דו מיני,מה עושים?קשה לי עם זה
-
שם המשפחה שלי
ערב טוב לפני כשבוע הכרתי בחורה זה מהר מדי להחמיא לה אבל בעייני היא מדהימה! נהיה לנו חיבור ממש טוב אנחנו מבינים אחד את השני ויש לנו גם שיחות ממש טובות יש בעיה...
-
האם אפשר להחזיר את האקס
היי,אני ואקס נפרדנו לפני 4 חודשים (היינו שנתיים ביחד וגרנו ביחד) בתקופה הזו לא ניתקנו קשר ואני מאוד הייתי רוצה לחזור אליו. הוא אמר לי שהוא חושב שאנחנו לא מתא...
-
האישה רוצה ילד רביעי
אני בן 38 אישתי בת 35 יש לנו 3 ילדים משותפים, 2בנים ובת. הגדול בן 11 אחריו בן9 ואחריו בת 7 אני מפרנס יחיד. אישתי מעולם לא עבדה ולא סייעה בפרנסת הבית ואני לא ...
-
פרידה
היי,נפרדתי לפני שבועיים מחבר שלי. הוא אף פעם לא היה במערכת יחסים רצינית לפני שנפגשנו או התאהב לפני. לאחר מספר פעמים שיצאנו,החלטנו שניתן לזה צ'אנס ונהיה יחד ה...
-
זוגיות בפרק ב' ילדים
אני גרוש עם שלושה ילדים ולפני כשנה פגשתי גרושה עם שני ילדים. אנחנו מאד אוהבים ועברנו לגור ביחד. הזוגיות שלנו מעולה וחלומית והזמנים היחידים שאנו רבים זה רק כא...
-
אלימות מילולית מצד בעלי
שלום דוקטור חסון. אני בת 40. נשואה 9 שנים ואמא ל3 בנות ועוד אחת בדרך. בעלי בן אגם טוב, מסור, איש משפחה, אחד שיעשה הכל עבורי ועבור הבנות, מפרגן כל הזמן ואכפתי...
-
דייטים ראשונים ומשיכה
היי, אני בן 28, ואשמח לדעת, מה משקל הדחייה\העלמות במשיכה בדייטים הראשונים. אסביר, במקרה שלי, במידה והבחורה מוצאת חן בעייני אז אני נפתח דיי מהר, כמובן לא מראה...
-
חבר ו-2 ידידות ובגידה על הפרק
שלום !אני לא יודע אם זה המקום המתאים לכך אבל אני אנסה במקסימום אגש לפורום אחר.הסיפור שאני הולך לספר לא קשור אלי כלל...יש לי חבר לספסל הלימודים ויש לו חברה מז...
-
בגד בתחילת קשר
הי, אני קצת מבולבלת וחשבתי להתייעץ.. הכרתי בחור בן 31 לפני 3 חודשים. הוא לעולם לא היה במערכת יחסים או התאהב עד שנפגשנו. הייתי הקשר הכי רציני שלו הכי אינטנסיב...
-
וכמו כל זומבי שמאס בלהיות כזה..
אורן שלום, הסיפור שלי הוא קצת מורכב. אני נשואה פלוס שתיים. אחת בת 4 והשנייה בת שנה וחצי. יחסי עם בעלי תמיד ראו יותר יריגות מאשר עליות, העליות אפשרו לנו רק לנ...
-
האקס של חברה שלי עושה בעיות
שלום אני נמצא בבעיה קשה..(21)
-
פרידה שלא עוברת
שלום דר אורן חסון.בן זוגי מזה שנה, מסר לי טלפונית שאינו מעוניין בזוגיות. הרגשתי בחודשיים האחרונים שהוא כבר לא מתקשר כמו בעבר וגם אנחנו לא נפגשים. חשבתי שזה מ...
-
בעיה בתשוקה...
חבר שלי ואני ביחד כבר 7 שנים. אני לא אגיד שאנחנו מאלה ששוכבים המון , אף פעם לא היינו כאלה... היינו שוכבים לא יותר מדי בשבוע...לא יודעת גם כמה זה הפריע לי. עכ...
-
זוגיות בפרק ב'
שלום רב. אני אשה אלמנה בת 60.בעלי נפטר לפני שנתיים וחצי.לפני חודש וחצי פגשתי גבר בן 68 שגם הוא אלמן,שלוש וחצי שנים.ברצוני לציין כי שנינו דתיים לאומיים.אנחנו ...
-
מצב לא פשוט
אורן חסון שלויש לי אחות , קטנה ממני , שספרה לי מזמן שאחי הגדול ממנה התריד אותה מינית וזה כל הזמן צף ועולה מחדש. היא גם אומרת שהיא לא יכולה לסבול אותו ולא לרא...
-
מאבדת סבלנות
שלום אני ובן זוגי נמצאים בזוגיות שנייה ,שנינו גרושים (אני 10 שנים והוא 6 שנים) אני בת 35 והוא בן 40 לכל אחד מאיתנו ילד אחד (גילאים 9ו 11). יוצאים ביחד 4 שנים...
-
ריבים בלתי פוסקים עם בן הזוג
שלום רב, אני בחורה בת 24 במערכת יחסים של 4 חודשים עם בחור בן 27. אנחנו נפגשים כל יום וישנים יחד פעם בשבוע. הוא מאוד אוהב אותי ואני אותו, אך יש המון קשיים בינ...
-
בחורים רוצים ממני רק סקס
היי לכולם..אני בחורה בת 24. רזה, יחסית יפה, משקיעה בעצמי בביגוד, טיפוח וכדומה, לא מתלבשת בצורה חשופה או זנותית. אני סטודנטית מצטיינת, הייתי קצינה, לא רשומה ל...
-
מה ההבדל בין טיפול זוגי ואימון?
שלום, רציתי להתייעץ לגבי טיפול זוגי שאני מנסה לברר עבורי ועבור בעלי. יש הרבה סוגי מטפלים וטיפולים זוגיים ואני לא באמת מבינה מה ההבדלים ביניהם. לפי הבנתי, יש ...
-
במסגרת העבודה
היי אורן,
-
קשר עם חבר לשעבר
שלום, מצאתי במקרה שאשתי הוסיפה כחברים בפייסבוק ,חברים מהעבר שלה שהייתה בקשר חברי ורומנטי איתם,זה מפריע לי,והיא לא חושבת שזה בעייתי, אני ממש פגוע מזה, האם אתה...
-
בעלי רוצה ילד
בעלי ואני בני 36 ונשואים כ 12 שנים, יש לנו 3 ילדים בני 11,8,5.היחסים בינינו מאוד טובים הרבה אהבה, הבנה וכבוד.בעלי כבר מספר שנים מנסה לשכנע אותי ללדת ילד נוסף...
-
רוצה שיצליח
התחלתי לצאת עם גבר מדהים כשהתחלתי תהליך גירושין . בסוף זה שהייתי נשואה לא אומר שהייתי במערכת זוגית תומכת. אנחנו יוצאים כבר 4 חודשים הוא מקסים ונותן לי מזמנו,...
-
מותשת מלדבר
היי ד"ראני ובן זוגי יחד כבר 3 שנים ואנו גרים יחד אצל אמא שלוהתכנון שלנו הוא להתחתן בשנה הבאה פחות או יותר אנחנו בגילאי אמצע גיל ה20.מאז שהתחלנו לצאת היו לי ב...
-
סקס קבוע
שלום שמי אורן, בן 33, אין לי שום עניין במערכת יחסים רצינית, טוב לי עם הלבד שלי, אני נראה ממש טוב, הולך לחדר כושר ומשקיע בעצמי, אני מצליח להשיג סקס, במצבים די...
-
משבר זוגיות
ראשית אני מתנצלת על אורך היריעה.אני בת 35 נשואה פלוס שני בנים (3 ו 9) ועוד אחד בדרך. עבור בעלי אלה הם נישואיו השניים ויש לו בן 16 מנשואיו הקודמים. יחסי עם בע...
-
שאלה עבור חברה
שלום, יש לי חברה שמגיל 14 הייתה בזוגיות במשך 7 שנים. אחרי חמש שנים הרגישה לא טוב במערכת היחסית ועדיין לא יכלה להיפרד ממנו, רק כעבור שנתיים הצליחה להגיד לו את...