תודה והערכה על השקעה בפורום
ד"ר אורן חסון
הפורום יוצא לחופשה עד סוף ינואר
⌄
פורום יקר,
לאחר שנים של פעילות שוטפת וללא הפסקה, אני מוציא עצמי לחופשה זמנית מהפורום, החל מהיום ועד לסוף ינואר.הודעות שיועלו במהלך הזמן הזה, יימחקו על ידי המערכת.מי שירצה להתעניין בינתיים בעניינים הקשורים לזוגיות מוזמן:א. לחפש כאן, במסגרת הפורום, שאלות ותשובות על נושאים דומים. החיפוש במסגרת הפורום יעיל למדי (צד ימין למעלה, וחפשו "בפורום זה"). נצלו אותו.ב. אתם מוזמנים לקרוא עוד על זוגיות ועל טיפול זוגי ואישי, באתר שלי. יש שם נושאים שונים וחומר קריאה רב (www.orenhasson.com).ג. אם תרצו ליצור איתי קשר כדי לתאם פגישה, אתם מוזמנים לעשות זאת בעזרת המייל שלי:oh.tipul@gmail.com, או בעזרת הטלפון:050-6000083(ושימוש בווטסאפ לגיטימי ומבורך גם).אני מבטיח לחזור ולפתוח את הפורום לשאלות החל מה 1 בפברואר, 2016, ולשוב ולעשות כל מאמץ להמשיך ולסייע לפונים אלי במסגרת הפורום ככל שאוכל.
מישהי
חופשה נעימה!
⌄
כל הכבוד לך על ההשקעה שאתה משקיע לענות תשובות רגישות ומושקעות לכל כותב, וכמובן שמגיעה לך חופשה... תודה מכולנו! :)
בני
⌄
ד"ר אורן חסון איש יקר
וחביב שלום. כגולש וותיק בפורום המקצועי והמכובד ביותר שקיים ברשת בארץ.מה דעתך לתת אפשרות לקהל הפורום לשאול או לענות בזמן שאתה חופש?זה יכול להיות מאוד מעניין לא ככה?תודהמעריץ מושבע - בני
k
תלך, לא נרגיש בחסרונך
⌄
(הודעה ללא תוכן)
רועי
⌄
תעשה חיים ותהנה! תודה רבה על הזמן וההשקעה בפורום (:
ננה
⌄
אני עד היום לא הבנתי איך אתה לא לוקח הפסקה מדי פעם. מגיעה לך. תודה על השירות המופלא. חופשה נעימה!