זוגיות וריטלין: מה לעשות?

תאריך פנייה: 25.02.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יואב
חושב להיפרד מחברה שלי...
25.02.2013 • 09:56

היי אורן,יש לי חברה חודש ומאוד התחברתי אלייה כי שנינו טבעוניים וזה מאוד חשוב לי.הבעיה היא שאני טיפה חושש ממנה בעתיד כי היא לא מסתדרת עם המשפחה שלה ורוצה לעזוב את הבית וגם לא תעשה צבא והיא רק בת 19 וחצי....ואני בעיקר חושש מזה שהיא לוקחת 3 כדורי רטלין ביום (גם שהיא לא לומדת) וכדור נגד דיכאון "ציפרמיל"...אני חושש שבעתיד היא תיכנס לי לדיכאונות והתקפי זעם או משהו...היא נורמלית ומתפקדת מצוין אבל עדיין המצב שהיא נימצאת בו משאיר לי סימני שאלה.. מה אתה יכול להמליץ לי?

ד"ר אורן חסון
זוגיות על ריטלין. האם זה בעיה?
27.02.2013 • 18:46

יואב יקר,
לכל אדם יש יתרונות וחסרונות כבן זוג. לחברה החדשה שלך יש מספר יתרונות. היא גם סיפרה לך שיש לה מספר בעיות, שהיא מתגברת עליהן בעזרת טיפול תרופתי. מה שזה אומר הוא גם שכנראה, כל עוד היא לוקחת תרופות, היא במצב שפיר לכל דבר, ולפי מה שאתה כותב, אולי אפילו יותר מזה. אלא שאתה חושש שיום אחד היא תפסיק, ואז מה יקרה. את זה אני לא יכול לדעת. עד כמה היא בחורה אחראית? עד כמה היא יציבה? אלה הם דברים שתצטרך ללמוד עם הזמן, או ללמוד לבטוח בה בהם, ולבטוח גם במערכת היחסים שלך ושלה ובתקשורת שביניכם, שתוכל לעזור לה להמשיך ולהישאר יציבה, במידה שיקרו דברים שישפיעו עליה חזק כל כך. אבל במידה רבה כך זה גם עם כל בת זוג שתמצא, כי לא תדע איך היא בשעת לחץ עד שלא תגיע לשעת לחץ, והיא לא תדע איך אתה בשעת לחץ, עד שלא תגיע אתה לשעת לחץ.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083