אהבה, קונפליקטים ומבחן המציאות

תאריך פנייה: 02.03.2013 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אהבה אלוהית
אהבה אומרים לי כולם הוא לא בשבילך
02.03.2013 • 09:34

שלום
אני אשה בשנות ה50 וניראת טוב מאוד וכל מערכות הזוגיות שהיו לי מערכות לא בריאות זה עקב הגירושים של ההורים שלי גדלתי כמעט לבד ילדתי את הילד הראשון בגיל 17 שלושה ילדים כיום אני סבתא צעירה מאוד סבלתי מאוד עקב הגירושים של ההורים גדלתי בלי חום ובלי אהבה אז אם גבר היה מוצא חן ונותן לי חום ואהבה ומילה טובה ותמיד נמשכתי לטיפוסים בו נגיד לא יצבים יתחתניתי יתגרשתי הייתי בזוגיות כמה שנים טובות אני סימתי עקב הקנאות החולנית שלו וגם לא עובד לא יציב אחרי הפרידה של שנתיים וחצי ושוב פעם נמשכתי לטיפוס בו נגיד לא יציב מכור נקי לסמים קשים שהיה 30 שנה כיום עצור נגמל בכלא נשפט לשנתיים אני סימתי את הקשר כשהוא נעצר ואמרתי לו אם אתה רוצה שנמשיך את הקשר זה רק בלי תחליף לסמים נקי שזה אדולן או סבוטקס היום הוא שמונה חודשים נקי בלי סמים או תחליף לסמים אבל אהבה כאזות עוד לא הייתה לי אנחנו אוהבים הוא מבין אותי נפשית הוא מביא לי חום והבנה שלא היה לי כל החיים שלי כבוד יש לו לב טוב מבין אותי רומטיקן מצחיק אותי הוא אוהב אותי באמת אנחנו אוהבים מאוד מה עושים או נשארים לבד גם הלבד לא קל או לתת לו הזדמנות הפחד שלי כשישתחרר מהכלא הו ימעד ושוב פעם סמים בתודה מראש בדילמה רצינית או לתת לו הזדמנות שניה כי אף פעם הוא לא היה נקי תקופה ארוכה

ד"ר אורן חסון
מבחן האהבה האלוהית הוא המציאות
03.03.2013 • 00:37

אוהבת יקרה,
אני לא בטוח עד כמה את יכולה להעיד על אהבה, מבלי שעמדה במבחן היומיומי של המציאות החדשה, זו של הקונפליקטים, של החיים ביחד ושל אי ההסכמות. קל מאד לאהבה להרקיע שחקים, כאשר היא מגיעה בהפסקות, ועם ציפיות מרקיעות שחקים שאין להן זמן להגיע לאכזבות מעצם העובדה שאתם כמעט שלא נמצאים ביחד.לפני הליכתו לכלא, זה לא עבד. האם "הקנאות החולנית" שלו שהיתה לו קודם מקורה רק בסמים? - אני בספק. זה מאד טוב וחיובי שהוא נגמל מסמים, אבל הוא צריך להמשיך ולעשות זאת גם כשיצא מהכלא, ואני לא יכול לומר לך אם זה יקרה או לא. הסיכון הוא שלך, וההחלטה שלך.ואני חושב שתישארי איתו כך או כך, מבלי להתחשב, כרגע, במה שאכתוב לך. אולי גם כי ממילא לא תוכלי ליצור קשר חדש עכשיו, כאשר את מרגישה אהבה אלוהית עוצמתית שכזו כלפיו. אז אולי נכון לך לתת לזה צ'אנס. אבל אני כותב "נכוןלך" ולא "נכון", כי אני לא יודע אם זה הדבר הנכון. בתנאים הרגשיים שלך, יתכן שממילא לא תהיי מסוגלת למשהו אחר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אהבה אלוהית
מבחן האהבה האלוהית הוא המציאות
26.03.2013 • 05:39

שלום
ד"ר אורן חסון הקינאה החולנית זה לא עם המכור לשעבר 30 שנה לסמים קשים זה זוגיות שהייתה לי לפניו הוא לא קנאי היום הוא נקי 8 חודשים לומד עובד בכלא והוא בדרך לשיקום טפולי ונפשי עקב הסמים מקווה לטוב ותודה מראש יהודים יקרים חג פסח שמח וכשר