אכזבה בקשר: מה עושים?

תאריך פנייה: 21.02.2013 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
אוריאל
חושש להמשך הקשר..
21.02.2013 • 18:32

אני בן 25 חברה שלי 21 אני מאוהב אוהב אותה היא אותיאבל לאחרונה היא מוציאה הרבה דברים טיפשיים מהפה בלי לחשוב וזה לא בצחוק זה ברצינות היא מדברת ז"א היא לא חושבת לפני שהיא מדברתלפעמים גם ליד אנשים היא לא מדברת לעניין היא מדברת דברים שטוטיים אוהבת לדבר הרבה ומוציאה דברים טיפשיים ולפעמים גם היא מאוד קיצונית יש לה נגיד חום או כואב לה הראש ישר היא חושבת שהיא הולכת למותהיא הסטרית וכשאנחנו מתווכחים לפעמים היא מרימה את הקול שלה זורקת דברים מקללת אבל זה לעתים רחוקות אך זה מאוד מפריע ליהיא טוענת גם שהיא לא למדה בבית ספר כי היה לה בעיות קשב וריכוז היא לא יודעת חשבון אבל לכתוב היא יודעת וכל מה שמסביבאך מצד שני הדברים החיוביים שבה היא יש לה לב טוב היא דואגת חמה ילדה של בית ובגלל זה אני חושב אם ללכת או להשאראני כל הקשר הזה לא שלם איתו משהו חסר לי ואולי זה הילדותיות הזאת שמעצבנת אותימה ההגדרה לכך ?האם היא טיפשה ? ילדותית ? או לא יודע כבר מהאני בדילמה ...

אוריאל
חושש להמשך הקשר..
21.02.2013 • 18:36

האם כדאי לתת לזמן לעשות את שלו ולתת לה הזדמנות ?פשוט הגיל שלי גם קצת מלחיץ אותי...

ד"ר אורן חסון
מפתיעים לרעה
24.02.2013 • 20:21

אוריאל יקר,
אני לא יודע כמה זמן אתם ביחד. לא כתבתם את זה, ולכן אני לא יודע עד כמה אתה מכיר אותה. אולי אתה מגלה שהיא לא מתאימה לך. זה לא משהו שאני יכול לומר לך, כי אני מכיר אותה (וגם אותך) עוד פחות. אבל עושה רושם שהיו לך ציפיות גבוהות ממנה, ואתה מגלה שהן לא מתממשות ומתאכזב. זה קורה, ולכן אתה לא שלם עם הקשר. יכול להיות שאתה מקווה שאתה טועה, אבל ככל שעובר הזמן אתה מגלה עוד ועוד דברים שמפתיעים אותך לרעה, ועושה רושם שאתה פחות ופחות מרוצה מהאישיות שלה ומהיכולות שלה.חשוב שלא תילחץ מהגיל שלך עד כדי כך שתהיה מוכן להיות בקשר שלא מתאים לך. שקול את הקשר לפי מה שאתה חושב שיש בו ושאתה רוצה, ולא לפי הלחץ "שיהיה לך קשר". אחרי הכל, חשוב שהקשר יהיה נכון, ולא רק עצם קיומו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אוריאל
מפתיעים לרעה
25.02.2013 • 11:52

האם זה קשור להתנהגות ילדותית זה שהיא מדברת שטויות נפגעת מכל דבר צוחקת מכל דבר
ואם כן או לא יש סיכוי בגיל שלה שהיא בת 22 שזה יחלוף לה לדיבור יותר בגרותי. ? והתנהגות יותר בוגרת ? או שאני פשוט משלה את עצמי ?

אוריאל
מפתיעים לרעה
25.02.2013 • 11:53

אגב אנחנו קרוב לשנה ביחד

ד"ר אורן חסון
מאמר על ייעוץ זוגי לפני נישואים
27.02.2013 • 18:40

אוריאל יקר,
אנשים משתנים עם הזמן. אלא שכל אחד עושה זאת אחרת ובקצב שלו, ויש דברים שמשתנים מהר יותר ואחרים לאט יותר. תצטרך להחליט לבדך מה נכון ומה לא נכון לך, וכמה זמן כדאי לך להקדיש לבחינת תהליך "ההתבגרות" שלה.יש אנשים שדווקא שמחים שבני זוגם משתטים מדי פעם, וצוחקים הרבה, גם משטויות. יש גם כאלו שזה מפריע להם. כך שאולי לא רק היא צריכה להשתנות, אלא גם אתה. ואולי יש גבול למידה שבו שניכם יכולים להשתנות כדי להתאים את עצמכם זה לזה.בין אם תחשוב על תהליך של יעוץ זוגי ובין אם לא, אני מציע לך גם לקרוא את המאמר שלי עלייעוץ זוגי לפני נישואים, שאולי יבהיר לך כמה מן הקשיים בתהליך של החלטות זוגיות בשלב הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083