למה לא להיעלב?
אלין
בעל נאה
⌄
שלום,
אני בת 30 ובעלי 32. עם שלושה ילדים קטנים.בעלי נראה טוב וגם אני. קורה הרבה שהוא מושך אליו מבטים עד כדי התחלה מצד האישה למרות שהיא יודעת שהוא נשוי. הוא גבר נאמן ואני יודעת בוודאות שלא יעשה כלום, אך עדיין זה מציק לי שמישהי מרשה לעצמה להתחיל איתו כשהיא יודעת שהאו נשוי.בנוסף - אני עצמי גם נראית לא רע אומנם פחות מבעבר, אבל עדיין טוב.וכשאני רואה שיש בחורות שנראות אפילו פחות טוב ממני ומרשות לעצמן להתחיל איתו כשאני באזור זה יותר מעצבן אותי... כאילו, גם אם נאמר הוא היה חושב לבגוד אז למה איתך???יש בחורות שממש לא נראות טוב ומרשות לעצמן להתחיל עם אחד כזה?בקיצור, זה מכעיס אותי ומעצבן ופוגע והכי מעליב.העניין שהוא שאני לא מבינה למה זה מעליב בכלל....מישהי נתקלה בתופעה כזו של נשים חוצפניות כאלו?תודה
ד"ר אורן חסון
למה לא להיעלב
⌄
אלין יקרה,
את צודקת. לכאורה זה לא אמור להיות מעליב, כי לא עשית דבר רע, וזה גם לא אומר משהו רע עליך. חשבי על כל נשותיהם של כוכבי קולנוע או כוכבי רוק, או כדורגל, או כוכבי מוזיקה ישראליים, שנערות רובצות על פתח ביתם ומנסות את מזלן. ובכל זאת זה מעליב, כי לכאורה הן לא סופרות אותך, ולכאורה הן מעמידות פנים כאילו הן שוות יותר, וכן, זה מעליב. אבל כפי שאמרת: כשהן נראות פחות טוב ממך, ובניחוש שלי גם שוות פחות ממך, ואני מתכוון גם לאיכות בכל פרמטר אחר, ומנסות בכל זאת, ועוד מול פנייך, זה אומר משהו על המודעות העצמית הלקוייה שלהן. ואולי לכן את לא צריכה להיעלב.