לשמור על הזוגיות שלך
רוית
חוסק רמון
⌄
שלום
ד" אורן חסוןאני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי ביום חתונתי.לפני כחצי שנה אני התחתנתי, בחתונה בעלי שתה לא מעט ובדרך חזרה מהאולם אל המלון היינו עם זוג חברים. במקום שבעלי התרכז בי ובאיך שאני הייתי נראית ובשמלה שלי ובכלל באשתו שזה עתה הוא קידש, הוא התרכז בבת הזוג של החבר שלו ואמר לה " את היית הכי יפה בכל האולם, איזה סקסית את" הוא הסתכל עליה כאילו הוא רוצה להשכיב אותה. כאשר נפרדנו מהם הוא חיבק אותה ואמר לה עוד פעם איזה סקסית את.מאז המקרה הזה אין לי אמון בו בכלל, אני מרגישה שעשיתי את טעות חיי שהתחתנתי איתו. אני רוצה לציין שהוא עושה הכל מאז כדי לשנות את ההרגשה שלי ולטענתו הייתה עלינו עין הרע ( היינו גם אצל רב וכך הוא אמר), הוא טוען שזה לא הוא עשה והוא כל הזמן מנסה להוכיח את אהבתו.במהלך החצי השנה שעברה אני מדי פעם מצליחה להדחיק את זה אבל ביום שישי האחרון פגשתי את אותה בחורה אחרי תקופה ארוכה ופשוט מאז אני לא מצליחה לדבר איתו, להתקרב אליו..אני מרגישה אבודה אני לא מבינה למה הוא עשה לי אתזה, אנחנו שש שנים יחד ואף פעם דבר כזה לא קרה בנינו.אני אציין שאני לא רוצה להרוס את הנישואים אבל לפעמים אני מרגישה שאני לא אשכח את זה בחיים..מה לעשות? מה אתה מציע?
ד"ר אורן חסון
לשמור על הזוגיות שלך
⌄
רוית יקרה,
אני לא יודע בדיוק מיהו ומהו, ואם אפשר או אי אפשר לסמוך עליו. אבל אני כן יודע שיש אנשים שמוטב להם שלא יתקרבו לאלכוהול.אבל מעבר לכך, יש לך קושי רב להתגבר על פגיעות, ונשארת קבועה בהן באופן אובססיבי. ועוד יותר כך, כאשר משהו מזכיר לך את הפגיעה ההיא. את לא צריכה להרגיש אבודה. זה נורא להרגיש אבודה. את כן צריכה לקחת את עצמך בידיים, ולטפל בזה. אני מציע לך לחשוב עלטיפול אישי, שאולי ישלב מדי פעם גם את בן זוגך, לפי הצורך. בינתיים, מאחר שפרט להתנהגות מאד לא ראויה כשהיה בהשפעת אלכוהול, הוא אך ורק ניסה להוכיח את אהבתו, אני חושב שכדאי לך לשמור על הזוגיות שלך.