לוותר על פנטזיות אחרות

תאריך פנייה: 16.03.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אוסנת
בן זוג פלרטטן
16.03.2013 • 17:51

אני בהתלבטות רצינית.יכולה להעיד על עצמי שאני נאה ועצמאית.בסך הכל אשה טובה.הוא טיפוס מאוד סגור.אוהב את הבית.פחות אוהב לצאת ולבלות.מעבר לזה בעל שליטה עצמית גבוהה.עובד הרבה שעות וגם לומד לימודים גבוהים.אנחנו נפגשים לסירוגין בערך פעמיים בשבוע.לפעמים יותר לפעמים פחות.המין מאוד דליל ביננו.והבנתי למה.הבחור הזה שאומר שהוא אוהב אותי נמצא באתרי הכרות לסקס.כן מחפש ריגושים.ובסה"כ אנחנו רק חצי שנה ביחד וכבר....לא יודעת.שאלתי אותו ואמר לי אני מחפש פנטזיה.פחדתי לספר לך .אני שוקלת אם להמשיך את הקשר.ממש לא יודעת מה לעשות.נכון יש לי רגשות לאיש.אבל אני לא בטוחה שזה הדדי ביננו.אולי פשוט נוח לו המצב.מה אני אמורה לחשוב ולעשות? לברוח או לנסות לתקן אם בכלל אפשרי

ד"ר אורן חסון
לוותר על פנטזיות אחרות
17.03.2013 • 19:09

אוסנת יקרה,
המחשבה הראשונה שלי היא פשוטה: לברוח. הוא מחפש פנטזיות, ואת היא לא הפנטזיה.אבל... לא עשית לפני כן עוד דבר אחד ברור, והוא לבדוק איתו עד הסוף עד כמה את שווה לו. הוא אומר לך שהוא פחד לספר לך. הוא אומר בזה גם שהוא לא רוצה לנתק את הקשר איתך- גם אם לא ברור לגמרי איזה סוג של קשר הוא רוצה איתך.הוא גם אמר לך עוד שהוא רצה, במקביל לך, גם "ריגושים" ו"מימוש פנטזיות", וזה גובר על המשיכה שלו אליך (ולכן, ראי אופציית "לברוח", עליה כתבתי למעלה). כשהוא סיפר לך על זה, לא הגבת. גם את פחדת לומר שזה ממש לא מקובל עליך. אני חושב שצריך. הוא צריך להחליט אם הפנטזיה של לחיות איתך חיים של זוגיות בלעדית מספקת אותו דיה כדי לוותר על פנטזיות אחרות. ואם לא - תצטרכי לוותר על הפנטזיה שלך, שזה להיות איתו, עד כמה שזה קשה, ואני מתאר לעצמי שזה יכול להיות קשה מאד. וקחי בחשבון שאם הוא אומר שהוא מוותר על הפנטזיות האחרות שלו, הוא באמת צריך לוותר עליהן. האם הוא יכול? - זו שאלה שתצטרכי לשאול את עצמך. אני רואה שזה קשה לך, לפי העובדה שלא נתת לעצמך להיפגע ולכעוס מאד. אפילו גם לפי הכותרת של המכתב שלך, בן זוג "פלרטטן", מה שאומר שאת עושה לו הנחה גדולה. הוא בן זוג שמחפש באופן אקטיבי נשים אחרות וריגושים, מה שנשמע לי כבוגד סדרתי יותר מאשר פלרטטן, בין אם הצליח בזה ובין אם לאו. אבל את מבינה את הבעיה מספיק כדי לשאול שאלות ולבדוק אם זה בסדר, ואולי גם עד כמה לא, כי הקונפליקט הפנימי שלך מבלבל אותך. קראי היטב את מה שכתבתי לך, וחפשי שם את התשובה שלך. בכל מקרה, אל תשאירי זאת כדבר פתוח, כי זה לא מה שאת רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083