שאלות בנוער - פורומים

תאריך פנייה: 08.11.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דור
מה לעשות בנוגע לחברה שלי
08.11.2012 • 22:00

יש לי חברה בת 20,אני כרגע בן 18היא שכנה שלי,ויש לה עבר דיי מפוקפק,זאתומרת אני יודע שהיא שכבה עם מישהו מעל גיל 18 שהיא הייתה בת 17 ובכלל,אחת גם שהולכת קצת חשוף ברחובאני גם חייב לציין שהקשר שלי איתה נובע איתה אולי מסקס נטו,אני לא באמת מרגיש אליה משהו מעבר,אני יודע אולי שזה נשמע רדוד אבל כל החיים הייתה לי חברה אחת,שהיא לא נראתה הכי טוב אבל היה לה אופי מדהים.זה לא החזיק הרבה בגלל שאחרי כמה זמן,אני פשוט לא רציתי אפילו להתנשק איתה.אני כרגע בקשר איתה חודש,כמו שאמרתי היא מתלבשת חשוף והיא גם ממש יפהאז פשוט לא יכולתי להתאפק ושראיתי אותה אמרתי לה את זה,ואז פשוט התנשקנו,יום אחרי כבר קיימנו יחסי מיןאבל היא בחורה ממש חרמנית.מעבר לזה שהיא הולכת עם חולצות בטן ועם מכנסיים שיש להם כפתורים מאחורה(שאם פותחים אותם רואים את הישבן),כל פעם שאנחנו נפגשים זה רק בקשר מיני.היא בחורה רדודה ואין באמת על מה לדבר איתה,ואם אני עולה אליה הביתה(רוב הזמן אמא שלה פשוט לא בבית),אני רק מתעסק איתה בצורה מינית וזה דיי נמאס לי.הקטע היותר מציק זה שאני יודע שהיא כבר לא בתולה ושהיא בחורה זולה,וגם שהיא מבקשת ממני לעשות את הקטעים המיניים האלו גם בציבור,שתבינו אני נוסע איתה במונית ספיישל או באוטובוס בספסל האחורי,והיא פשוט מבקשת ולא מתביישת אפילו שיראו(למרות שלא ראו) שאני ידגדג אותה בדגדגן,והיא מתחילה לצחוק שאני מדגדג אותה ואנשים מסתכלים(לא רואים שאני עם היד בתוך התחתונים שלה אבל מסתכלים עלינו כאילו אנחנו משוגעים) ולה בכלל לא אכפת.היו מקרים שסתם היינו נכנסים לאיזה גן ויושבים שם על הספסל,והיא מרימה את החולצה ממש כדי שאני אלטף לה את הבטן ואחטט לה בטבור,היא פשוט טוענת שהיא חרמנית יותר מדי ושאם אני רוצה להיות חבר שלה אני צריך לקבל את זה,היא גם אפילו מציע לי פרס(סקס),שתבינו עוברים שם אנשים והיא עם חצי חולצה מעליה כאשר אני מלטף לה את הבטן ומחטט לה בפופיק.לרוב אם עוברים אנשים היא גם מפסיקה ועוצרת ובמקום זה היא רוצה שאני אנשק אותה,אבל שתבינו שלא באמת אכפת לה מזה שהיא מתנהגת ככה,אני הערתי לה על זה פעם והיא אמרה שככה נוח לה ושזה לא מפריע לה.היה מקרה אחד שממש עשה לי לא טובישבתי עם חברה שלי על ספסל בצד בגן איפה שאין הרבה אנשים והכנסתי לה יד לתוך התחתונים כי היא ביקשה שאני יעשה לה נעים.בקיצור היא פתחה את הכפתורים של המכנסיים והורידה אותם ואמרתי לה להחזיר,היא אמרה שחם לה ואז היא התחילה להתנשק איתי,וכל הזמן לא רציתי להתנשק כי זה היה במקום ציבורי ושהמכנסיים שלה למטה אבל היא לחצה עליי,בשלב מסויים עבר שם בן אדם מבוגר ואמר לנו שאנחנו צריכים להתבייש.אני באמת התביישתי בעצמי וביקשתי סליחה,אבל חברה שלי בכלל לא הבינה את המסר והיא אמרה לו שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה,ואפילו קיללה אותואבל הבן אדם המבוגר צודק,היא יותר מדי מגזימה בדברים כאלהאני לא יודע מה לעשות,מצד אחד כיף לי איתה לעשות דברים מיניים לרוב אבל מצד שני היא באמת מתנהגת כמו אחת שלא אכפת לה ואני רואה אותה בעתיד מה יהיה איתה ואני רוצה לשנות אותהאחד מהחברים שלי גם ראה אותנו מתנשקים על הדשא והוא גם אמר שרואים לחברה שלי את הגב התחתון והישבן ושהיא הולכת כמו זונה.זה לא נעים לי לשמוע דברים כאלה,אבל מצד שני כל הקשר הזה מתקיים על קיום יחסי מין אבל עדיין,אני לא יודע אם להיפרד ממנה או לאבסה"כ כיף לי איתה,אני לא מתכנן להתחתן איתה אבל אני באמת לא יודע,אבל כרגע היא בת זוג שלי,והאמת אני דיי כפוף אליה,אני מרגיש שהיא שולטת עליי

ד"ר אורן חסון
פורומים לבני הנעורים
09.11.2012 • 17:50

דור יקר,
שאלת את השאלה הזו בעבר בפורומים לבני הנעורים, וזה המקום הנכון לשאול אותה. ואפילו ראיתי שקיבלת תשובה טובה וראוייה. התייחס אליה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083