התמודדות עם פרידה וכאב

תאריך פנייה: 09.11.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
פרידה
09.11.2012 • 22:34

אורן היקר
שלום,עבר כבר חודש ושבוע מאז שחבר שלי נפרד ממני וזה קושי עצום. שלא כמו הפרידות האחרות שהיו לי. אין יום שעובר מבלי לחשוב עליו, וכולי תקווה שהוא יחזור אלי וימצא דרך להבין שבאמת אני הבחורה כמו שהוא חשב בהתחלה... אשת חייו.הוא אמר לי עוד בתחילת קשר שהוא אוהב אותי .אבל האם הוא באמת אהב?אני באמת ובתמים אהבתי אותו, כי קיבלתי את הפגמים שהיו בו, באהבה.ואת שלי, הוא לא קיבל. הוא לא יכל להתמודד עם חוסר הבטחון שלי ואת זה שבלעדיו אני בודדה, והוא ממלא את חיי.אם רק היה מדבר איתי על זה, הייתי משנה דברים. הוא בחר לומר שטוב לו איתי ואז להטיל את הפצצה שהוא לא רוצה להמשיך את הקשר.אני עדיין אוהבת אותו ולא בטוחה שיש לי את הכח לנסות מישהו אחר.ברגע שהוא נפרד ממני הכל הפך להיות חסר משמעות. חשבתי בטיפשותי שהנה מצאתי את האחד והתבדיתי. .אני מרגישה פגועה ובעיקר כועסת שהוא המשיך בחייו ואני עוד לא אספתי את השברים והמשכתי הלאה.אז מה עושים שהזמן לא מרפא?

ד"ר אורן חסון
ערך מוסף שלך
11.11.2012 • 15:37

את יקרה,
אני מנחש שהוא כן דיבר איתך על חוסר הביטחון שלך, אבל אולי לא דיבר מספיק חזק בגלל קשיים שלו להיות בוטה יותר, או בגלל שהחרדות שלך לא איפשרו לך להקשיב לו. עברו רק חמישה שבועות, ולפעמים זה לוקח יותר זמן. פרידה היא דבר כואב מאד, בעיקר כאשר חשבת שמצאת מישהו שבאמת אוהב אותך, וכאשר את חשבת שהוא מוצלח מאד, ובעיקר כאשר התאהבת בו.הוא ממשיך הלאה כי הוא בעל אישיות אחרת, או כי הוא מחפש פתרון למצוקות שלו בעניין האבל בדרך של עשייה. את רגישה יותר, ואולי גם משלימה פחות עם הפרידה. התקווה שלך שתחזרו מונעת ממך להמשיך, והופכת את תהליך השיקום שלך לקשה עוד יותר. יהיה לך הכוח לנסות מישהו אחר, אבל זה ייקח זמן.חבל שלא כתבת את גילך. אבל כתבת שאת חסרת ביטחון, ושהיית זקוקה לו כדי "למלא את חייך". אני חושב שזה משהו שאת צריכה לעבוד עליו. למענך, ולמען הקשר הבא שלך, לכי לטיפול ועבדי על זה, כי זה ייקל עליך להיות בת זוג מוצלחת יותר. את בחורה אינטליגנטית ורהוטה, ומגיע לך להיות עם יותר ביטחון עצמי מזה שיש לך, ועם עולם רחב יותר ומלא יותר, שגם אותו תוכלי להביא אל הזוגיות כערך מוסף שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083