מערכת משולשת: מה לעשות?

תאריך פנייה: 05.11.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
המבולבלת
מבוי סתום?
05.11.2012 • 12:53

שלום
!אני בשנות השלושים שלי ואני חיה עם גבר בשנות החמישים שלו והוא עדיין נשוי ויש נכדים . הוא רוב הזמן נמצא אצל אישתו ( אישתו לטענתו היא אישה חלשת אופי ובעלת נכות) בשבתות הוא איתה ובחגים גם ואני נשארת לבד והוא כל הזמן מרצה אותה ולי הוא אומר שהוא מאוד מאושר איתי ושאני מפנקת אותו והכל ואני מוותרת על הזמן שלי ועל הרבה דברים בשבילו ותמיד הוא אומר יהיה בסדר , מה כל כך קשה להתגרש? אני טוענת שמי שרוצה יכול ואין שום דבר שיכול להחזיק אותו איתה בכח.רוב הזמן הוא איתה וקונה לה ועושה לה ובבית הוא בקושי מתפקד.האמת נראה לי שהוא לא רוצה להתגרש מה דעתך? למה זה נמשך כל כך הרבה זמן . נראה כאילו הוא רוצה להתגרש אבל לא יודע איך וזה עולה לו בבריאות ובעצבים גם כשאישתו מתקשרת .כשהוא איתי הוא מדבר איתה חופשי אבל כשהוא איתה אני לא יכולה להתקשר זה נראה הגיוני היא יודעת עלי מה הקטע?!אני מרגישה כמו מאהבת ולא כמו בת זוג. הוא כל הזמן איתהכמו כן, הוא טוען שאם אני אכנס להריון אשתו תיתן לו גט , אבל אני לא רוצה להיות קלף לגירושים שלו מה הקטע? אני יודעת שהיא מקבלת הדרכה מהבת הגדולה שלה.מה דעתך על המערכת הזוגית הזאת?!

ד"ר אורן חסון
לא מערכת זוגית, אלא מערכת משולשת
07.11.2012 • 10:08

מבולבלת יקרה,
את שואלת אותי מה דעתי על המערכת הזוגית הזו, כשברור שזו מערכת משולשת ולא מערכת זוגית. זו לא סתם מערכת משולשת, זו מערכת משולשת שאת בחרת להכנס אליה כצלע השלישית, וכנראה הצלע החלשה. אמנם מתוך מחשבה שזו מהר מאד תהפוך למערכת זוגית, אבל כפי שאת מתארת, את באמת המאהבת ולא בת הזוג שלו.וכפי שאת מתארת את הדברים, לא הייתי סומך כל כך מהר על הבטחות, שנראות כאילו הן מיועדות לתת לך תקווה יותר מאשר לתת לך משהו ממשי. גברים נשואים רבים נוטים לעשות זאת, ומבטיחים למאהבות שלהם דברים שאינם ברורים לגמרי, ושאין להם באמת כוונה לממש, או לפחות לא כאשר הם צריכים לעשות בחירה ממשית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083