לצאת מהבוץ: עצות זוגיות

תאריך פנייה: 21.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מרי
עניין שמתסכל אותי מאוד
21.04.2012 • 13:38

שלום
ד"ר,יוצאת עם בחור כחודשיים.שוכבים קבוע.לאחרונה, דיברנו על הנושא של לצרף עוד פרטנרית במיטה.אני זו שזרקתי בהתחלה את הרעיון, לא יודעת אפילו למה עשיתי זאת, אני יודעת שאני לא יוכל לממש זאת (לא כי אני לא רוצה, אלא בגלל רגשותיי כלפיו), אולי עשיתי זאת כדי לבחון אותו.הוא יודע שיש לי משיכה לבנות, ועשיתי זאת פעם (שלישייה), אך מאוד פוגע בי ומתסכל אותי שהוא רוצה לממש זאת.ברור לי שזו הפנטזיה של כל גבר, אך אני תוהה מה זה אומר לגבינו, לגביו.ברור שאני מעדיפה שנצרף, ולא שיילך מהצד.אשמח לעצה.תודה...

ד"ר אורן חסון
לצאת מהבוץ
22.04.2012 • 11:39

מרי יקרה,
לא כתבת בני כמה אתם. בכל מקרה, עושה רושם שהכנסת את עצמך לבוץ ומחפשת דרך לצאת. והבוץ שלך הוא הפנטזיה שלו, אבל את היא זו שהכניסה אותו אליה. עכשיו את צריכה לחפש דרך להוציא אותך מהבוץ ואותו מהפנטזיה, נכון? הדרך הנכונה ביותר, מרי, היא פשוט לומר לו את מה שאת חושבת. שבזמנו חשבת שזה רעיון טוב, אבל ככל שאת מכירה אותו יותר ומתקשרת אליו יותר, את פחות רוצה את זה. ושאת רוצה שיכבד את רצונך. הוא צריך ללמוד, למענך, להתגבר על האכזבה – כי פנטזיה יוצרת ציפיה. אתם מכירים רק חודשיים, שזה מעט יחסית בתהליך של התפתחות של רגשות עמוקים. לכן אולי זה יהיה לך קצת קשה להתמודד עם האכזבה שלו, ואולי עם נסיונות המניפולציה שלו להגיע לזה בכל זאת. אבל את צריכה להיות ברורה במה שאת רוצה, והוא יצטרך להחליט אם את מתאימה לו בשל מה שאת, ולא בשל מה שאינך. ואם הוא יחליט שלא, תוכלי להבין מזה שאולי גם הוא לא מתאים לך. יתכן שזה היה אחרת לו הייתם שנה בתוך הקשר, אבל כשהקשר בתחילתו, קצת יותר קשה לצאת מבוץ ביחד. אבל אם אתם מצליחים לצאת מבוץ יבשים, תדעי שזו זוגיות טובה, ועם בן זוג אמפתי שאכפת לו ממך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083