פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
מירי
חושדת בבן זוג
⌄
שלום רב
התחלתי לחשוד בבן זוג שהוא בוגד בי לאחר שגיליתי שהוא התכתב עם האקסית שלו בתחילת הקשר שלנו, למרות שהוא ניסה לשכנע אותי שלא הבנתי נכון את תוכן ההודעה ומה שחשוב זה היום. ובאמת היום הוא כן מראה לי אהבתו כלפי ואני די חשובה לו, אבל אני הפסקתי לסמוך בו וכל דבר מעורר בי חשד, לדוגמה הוא לא מעוניין לשנות סטטוס שלו בפייס, מסביר את זה כי בגלל העבודה, ושוב הפייס: אם מתייגים אותו במקום איפה הוא נמצא הרגע, הוא צריך לאשר את זה.רוצה לציין שיש בינינו מרחק ואנחנו לא מתראים יום יום, אבל אם כן, אני פוגשת את המשפחה שלו, הכרתי כל החברים שלו.בן זוגי אדם עם הרגליים על הקרקע וכל פעם חוזר על המשפט שהוא איתי מרצונו, הכוונה אם לא טוב הוא חופשי ללכת ולא לבגוד, צודק, אבל לאחרונה אני חושדת.האם אני צריכה לדאוג או לצאת מהסרטים האלו?תודה מראש
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם, וכמה זמן אתם ביחד?
⌄
מירי
בני כמה אתם, וכמה זמן אתם ביחד?
⌄
שלום
ד"ר אורן חסוןאני בת 35 גרושה + 2 ובן זוגי בן 45 בסטטוס דומה. ביחד אנחנו חצי שנה.
ד"ר אורן חסון
חשדות
⌄
מירי יקרה,
אני זוכר שפעם פנתה אלי אשה נשואה שהיתה בטוחה שבעלה בוגד בה. היא סיפרה לי ששלחה חוקרים פרטיים לבדוק, וכלום. הוא היה בסדר. והיא כעסה נורא. והיא שאלה אותי – מה עושים? התברר שהיא העדיפה מציאות שבה היא צודקת ותפיסת המציאות שלה נכונה, ושבה בעלה בוגד בה, מאשר להפך – כשהוא דווקא בסדר, והיא חושדת בו בחינם. קחי זאת כנקודה למחשבה.את מבינה בעצמך, אני מניח, שיכול להיות שהמגבלה שלכם להיות ביחד נמצאת כרגע אצלך ולא אצלו. אם את חושדת לחינם, הפסדת. הקושי הוא החרדות והחשדות אולי יותר ממה שהוא עצמו עושה, ואולי לא עושה. האם את זקוקה לטיפול בעניין הזה? אולי, חשבי על זה.
מירי
חשדות
⌄
תודה רבה!