בגידות נסתרות: לקראת נישואים טובים יותר

תאריך פנייה: 30.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אחד שנמאס לו
רומן בעבודה
30.04.2012 • 09:51

לפני כ-3 שנים היה לי רומן עם מישהי בעבודה (שנינו נשואים עם ילדים). הקשר פסק, אך עדיין שנינו במקום העבודה.בלי להיכנס לפרטים - רומן זה לא דבר שיקרה לי יותר, ואת מה שחשבתי שאקבל שם (בעיקר רגש שחסר בבית) קיבלתי לתקופה מוגבלת, שזה בעצם הכי גרוע. מאז אני מנסה לשקם את מה שיש עם האישה (זה לא קל אבל זה מה שיש).הבעיה שלי היא זאת: אפילו שעברו 3 שנים, עדיין יש בי רגשות כלפי אותה אחת. אנחנו מדי פעם נפגשים במסדרון, שלום שלום ולא הרבה יותר מזה, אבל בפנים יש ימים שאני ממש נגמר. אני אפילו לפעמים חולם עליה..ואין לי כוח וחשק לחלום עליה יותר.יש לי מחשבות רציניות לעזוב את מקום העבודה, כדי להתרחק ממנה, מהנוכחות שלה ומכל דבר קטן שמזכיר לי אותה (בכל זאת, היו לנו הרבה רגעים גנובים במשרד וסביבתו).אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלי היא שאני אוהב אותה. שוב, עברו 3 שנים שבהן אין בינינו שום קשר מהותי. לא שיחות נפש, בטח שלא מגע. 3 שנים זה מספיק זמן "להתקרר", אבל אני מגלה שמשהו אצלי בפנים מת מאז שזה נגמר. ואולי הנוכחות התמידית שלה מונעת ממני להתאושש. בכל זאת, אני לא יכול "למחוק" אותה, ואין לי שום כוונה להתרחק ממנה בצורה מלאכותית שכזו, מה גם שזה יפגע בה וזה לא מגיע לה (ובינתיים יש בינינו סיכום לא כתוב שלא מדברים על מה שהיה, אבל גם לא מתייחסים זה לזה כמו זרים גמורים).בקיצור - תסבוכת בין שני אנשים שהיה ביניהם משהו אסור, ועכשיו מנסים להבין איך להתמודד עם זה...

ד"ר אורן חסון
ריחוק והתקרבות רגשיים
30.04.2012 • 18:47

אחד יקר,
אני מציע לך לקרוא מאמר שלי, עלההרס שישנו בבגידות שלא נתגלו. קרא אותו, ונסה להסיק מסקנות מעשיות לגבי העתיד שלך: מה אתה רוצה להשיג? ואם אתה רוצה נישואים טובים יותר עם אשתך, למרות הריחוק הרגשי שקיים אצלך (קרא במאמר), נהל את מעשיך לפי זה. ואם צריך – לכו ליעוץ זוגי, כדי למצוא את עצמכם מחדש. וביעוץ, אם זה לא חלק מהתהליך (אצלי הוא כן), בקש גם פגישות בנפרד כדי לספר על זה, וכדי לדעת איך להתנהל ואיך לנתק את עצמך ממקום שמונע ממך התקרבות רגשית מחודשת לאשתך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083