עזרה ראשונה נפשית - פורום

תאריך פנייה: 19.04.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מבולבלת מדי. נואשת לעזרה.
לא יודעת מה לעשות
19.04.2012 • 15:19

היי.אני בת 22 וכבר כתבתי לך בעבר. אז המלצת לי לנסות טיפול פסיכולוגי. כרגע אין לי את האמצעים לממש טיפול כזה, ואני מנסה להתמודד עם זה כבר יותר מחודש ואני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזור לי.אני וחבר שלי (25) 9 חודשים ביחד. היחסים בנינו מעולים!לפני קצת יותר מחודש פתאום באמצע היום תקפה אותי הרגשה כזאת כאילו כל מה שהרגשתי אליו נעלם. אני יודעת שאני אוהבת אותו ולא רוצה אף אחד אחר. אני יודעת שאני אף פעם לא אמצא מישהו כמוהו. הפחד הזה שאני אצטרך לעזוב אותו ושאני אולי באמת הפסקתי לאהוב, לא עוזב אותי. אני בוכה המון, אני לא מצליחה להינות משום דבר. גם כשאנחנו ביחד התחושה הזאת לא עוזבת אותי. (לפעמים זה מלווה בדפיקות לב וכאבי בטן. חוסר תיאבון).אני ממש "פוחדת" ללכת ברחוב, להתחיל בעבודה חדשה מחשש שאני אראה אנשים ואולי אני שוב ארגיש את ההרגשה הזאת.אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד ואני לא רוצה לפגוע בו בחיים. הוא יודע מה עובר עליי וממש מתאמץ להרגיע אותי כל הזמן.אני באמת נואשת כבר ולא יודעת מה לעשות.. זה ממש השתלט עליי ומפריע לי בחיים..תודה.

מבולבלת מדי. נואשת לעזרה
לא יודעת מה לעשות
19.04.2012 • 18:10

הרי לא יכול להיות שרגשות כל כך חזקים שהיו לי כלפיו נעלמו בשניה, נכון?
לא נראה לי הגיוני שיקרה דבר כזה..

ד"ר אורן חסון
עזרה ראשונה נפשית
22.04.2012 • 11:34

מבולבלת יקרה,
אני חושש שאין לי ברירה אלא להחזיר אותך לתשובתי הקודמת. בעיקר משום שחלף זמן (אז, לפי זכרוני, מדובר היה רק בשבועיים מאז השינוי אצלך), ואת עדיין באותו מקום. אני לא יכול לטפל בך בהתכתבות בפורום. זה בלתי אפשרי. קשה לי להבין מה עובר עליך, מה גרם לזה, מה בדיוק עורר את מה שהתעורר, ואפילו לא להבין בדיוק את מה שהתעורר אצלך. בכל מקרה, אחד הדברים שהתעוררו אצלך ובעוצמה הוא פחדים וחרדות מעצם השינוי. את צריכה טיפול מסודר. אם את לא יכולה להרשות לעצמך – חפשי לעשות זאת באופן מוזל בקופת חולים, גם אם תצטרכי לחכות בתור. אם צריך – נסי במרפאות לבריאות הנפש, או טלפני כדי לקבל הנחיה והדרכה אצל מי שאפשר – ראי אתדף העזרה הראשונה באינטרנט, אצלי באתר, בטור השמאלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083