יחסים: מה לעשות כשאין משיכה?

תאריך פנייה: 29.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דניאל
חוסר תשוקה בקשר
29.04.2012 • 22:54

מזה כחצי שנה אני יוצא עם מישהי,לאחר תקופה של כ 7 שנים שלא הצלחתי להיכנס לקשר רציני ויציב, אני בן 30 , והיא בת 25 , אף פעם לא הכרתי בחורה כל כך איכותית, יש בינינו כימיה ותקשורת ב 100%, היא בחורה ביתית,מבשלת , מנקה,מאוד חרוצה.דואגת,מעניקה אהבה,משפחתית, בהחלט מישהי שאפשר לראות איתה עתיד של הקמת משפחה בישראל.הבעיה היא שאני לא נמשך אליה מספיק,אין לי תשוקה,ולכן גם נשיקות או יחסי מין מתקבלים אצלי כדבר פושר,ולפעמים אף היא יוזמת.וכמו שאני מכיר את עצמי אני בהחלט טיפוס מיני , והיו לי בעבר נשים שחוויתי איתן סקס סוער ומלא תשוקה , ושמאוד נמשכתי אליהן , אבל פה אין את זה.. כמו כן לא היה באף שלב של הקשר פרפרים בבטן .מצד אחד קשה לי לוותר עליה כי טוב לי איתה ומזמן לא היה לי ככה טוב עם מישהי , אפשר לומר שאף פעם אפילו ואני קורא פה הודעות של זוגות שבהן נאמר שגם ככה התשוקה נעלמת מהקשר לאחר זמן מה.., מצד שני זה אוכל אותי עניין התשוקהשגורם לי להסתכל על אחרות ולפנטז.. כבר משלבים כאלו של הקשר.אני מרגיש שאם אני אפרד ממנה זו יכולה להיות הטעות הכי גדולה של החיים שלי , ומצד שני יכול להיות שעצם ההישארות שלי בקשר כזה זאת הטעות הכי גדולה של החיים שלי..אני מרגיש בצומת דרכים ואני חייב להחליט , יש לך עיצה?

ד"ר אורן חסון
את הצד הטוב, אתה יודע
30.04.2012 • 18:47

דניאל יקר,
אני לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית. הרבה תלוי בעד כמה המשיכה שלך לבת זוגך חשובה לך, ועד כמה אתה לא נמשך אליה, או אפילו נרתע ממנה. האם תוכל לקיים איתה יחסי מין באופן שוטף? האם תוכל להיות הוגן כלפיה ולתת לה את התחושה שאתה אוהב אותה, תחושה שהיא תהיה זקוקה לה?ואת הצד השני, הטוב, אתה יודע. תצטרך לשקול את הדברים היטב, ולקחת אחריות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083