מסרים כפולים בזוגיות צעירה

תאריך פנייה: 29.04.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מבולבלת
קשר מאוד מבלבל
29.04.2012 • 15:44

בת 20, הוא בן 21, יוצאים כחודשיים.למרות גילו, יש לו עבודה גדולה, שבה הוא מרווח המון, הוא חכם, יש לו כסף, רכב צמוד, דירה...בחודש הראשון, הקשר היה ממש טוב. כל יום יחד, יוצאים כל סופש עם חברים שלו, שוכבים קבוע.בחודש האחרון, התחילו קצת בעיות.הוא גם נסע לשבוע לחו"ל, ועוד שבוע של עבודה רצופה ובקושי נפגשנו...לפני יומיים היה לו יומולדת, השקעתי לו מאוד על המתנה, הייתי מאושרת שיש לי חבר (שלוש שנים שלא קניתי מתנה לגבר כי לא היה לי חבר), בילינו יום שלם ביחד, ואז שהגענו לקטע של מה עושים בערב, הוא אמר לי שהוא ייצא איתי שבוע הבא, וביום הולדת יצא עם חברים.אני מאוד רבתי איתו על זה, אני מרגישה שאני לא חלק מחייו, שאני סתם עוד אחת שהוא שוכב איתה, למרות שאנחנו יוצאים למקומות, והוא אומר לי שאנחנו חברים, ומדברים בטלפון למרות שהוא לא מדבר כל יום עם חברים, הוא בן אדם שבדר"כ מאוד רודפים אחריו כי כביכול הוא "לא שם זין", הוא מאוד "סטלן". ואליי הוא מתקשר, ואם הוא רואה שמפריע לי משהו הוא שואל ומתעניין, ואני בטוחה שאני גם חלק מהבעיה בקשר. כי יצאתי מטיפול, ויש לי בעיות בתקשורת שאני מאוד סוגרת הכל בבטן ולא משתפת, ואם הייתי עושה זאת, אולי הוא היה מבין למה אני כועסת על הרבה דברים שהוא עושה...ברור לי שהחיים שלי שונים לחלוטין מהחיים שלו, הוא מסודר מבחינת עבודה, חברים, אני מאחוריו עושה איתו הכל. ואני בדיוק להפך. השתחררתי מהצבא לא מזמן, עוד לא עובדת, עם חברים כבר בקושי יוצאת כי בסופשים אני איתו, לא עושה ספורט, כלום...לגבי המקרה של היומולדת שלו, הוא אמר לי שקשה לו להציג אותי בפני כל החברים שלו. אני לא מבינה את הקטע. יש כמה חברים שלו שיודעים שאנחנו יוצאים, חברים מהדירה, וגם הבוס שלו, ואני מבינה אותו כי קשה לו עם מחויבויות והוא אף פעם לא היה בקשר, והוא גם יוצא שאלה, אז זה הרבה יותר קשה. אבל עדיין משהו פה לא מריח לי טוב.אני אולי חושדת שיש לו אחרת מהצד. אני יודעת שאם הוא אומר לי שאני חברה שלו, הוא לא סתם אומר. ברור שיש גברים שקרנים כיום, אבל הוא לא נראה לי אחד כזה. ולמה שהוא ישקר? הוא גם יכל להיות פתוח איתי ולהגיד לי שאני בסה"כ רק סקס עבורו.אני מאוד מבולבלת, ואשמח לעצה ועזרה, כי באמת שהכל כבר מעיק עליי.תודה רבה מראש...

מבולבלת
עוד נקודה לציון
29.04.2012 • 15:47

היום דיברנו על נושא שאמרתי לו שאני ממש לא קנאית והוא אמר שלדעתו אני ממש כן..ואז שאל אותי למה מפריע לך אם אני יזיין מהצד אמרתי לו כי אני ירגיש עוד אחת מהנשים שלך והוא אמר לי לא נכון יש לי אותך שאת החברה שלי ועוד מישהי מהצד

ד"ר אורן חסון
תקשורת שעלולה להידרדר לא טוב
30.04.2012 • 18:46

מבולבלת יקרה,
לא פלא שאת מבולבלת, כי את מקבלת מסרים כפולים. מצד שני, את יודעת גם שאת סופר רגישה, כך שאולי את מעצימה את המסרים שאינם טובים, ומכך את חוששת. כי יש מסרים טובים מסויימים שאת יודעת שהוא לא היה נותן למישהו או מישהי אחרת. המכתב השני שלך מעיד יותר על מאבק כוחות והתמודדות של מי יותר חזק מאשר משהו אחר. ילדותי, יותר מאשר כל דבר אחר. לא הייתי מיחס לזה חשיבות. לא לכל דבר שנאמר את צריכה לייחס חשיבות. אבל זה מעיד על תקשורת שמידרדרת למקומות שאינם בריאים. אתם רק חודשיים ביחד. נסי לראות אם את יכולה להיות סבלנית יותר, ולתת לזמן לעשות את שלו. הרי, במוקדם או במאוחר תקבלי תשובות, ואם לא תלחצי, יש סיכוי טוב יותר שהתשובות תהיינה מוצלחות יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083